Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Hannes275

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Hannes275

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

325 profilvisningar
  1. Hej Någon som har erfarenhet av Bennett auto tab? Har det monterade i båten(Sea ray 275) med Bennett elhydraliska trimplan men får inte det att fungera något vidare,får sitta med handen på kontrollpanelen hela tiden. Tänkte om det är någon annan som har detta system som är nöjd med det?!?! verkar inte så vanligt om man googlar det kanske inte är något bra system. Man ska kanske satsa på Mente marin istället? För googlar man det så verkar det funka väldigt bra.
  2. Hej! Slänger in en fråga om kapell.... Har båten förvarad i en stor carport, ska man ha kapellet på eller av med tanke på fukt och eventuellt mögel?
  3. Hej Säkert en dum fråga från en nybörjare men är det möjligt att toppfarten minskar med ca 6-7 knop över sommaren pga alger? Ligger i mälaren med båten så det blir ju bara grön/brunt klet på skrovet. Har en sea ray 275 med en Mag 350 som varvade ca 4600rpm (ca 33 knop ) i våras nu var jag ute i helgen och åkte så fick jag bara upp den i 4000rpm (ca27 knop )kan det vara alger som gör att toppfarten sjunkit?
  4. Hej Har också en Sea ray 260/275 (2005)med Clarion stereo men jag hittar inte vart man kopplar in AUX kabeln det kanske du kan hjälpa mej med vart aux hålet finns ?
×
×
  • Skapa nytt...