Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Magnus76

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Magnus76

  • Placering
    Landkrabba
  1. Sent svar, men jag tror att några instrumentlampor hade lossnat ( om dom inte gjorde det när jag vänd på panelen, varför så korta kablar.....!) För säkerhetsskull kopplade jag om instrumentlamporna till en egen säkring. Skulle lamporna lossna igen så är det säkert när det blåser styv kuling och då kan man hålla sig för skratt.
  2. Tackar för snabba svar. Skall ner till båten en sväng idag och se om jag kan felsöka lite. Det jobbiga är att det förekommer bara ibland...
  3. Tyvärr så har jag inget elschema, har du möjlighet att kolla är jag tacksam!
  4. Hjälp!! Vet någon vad som är fel när en av automatsäkningarna löser ut på den svarta boxen på motorn? Det som händer är att alla mätare dör och motorn går bara på tomgång, det fungerar är att lägga i och ut växel. Efter en stund dör motorn helt. Ibland fungerar det att återställa säkringen och motorn går som den skall, och ibland går det inte alls. Säkringen är på 8A, när allt fungerar som det skall ligger den en last på ca 1,6 A över säkringen. Något måste vara väldigt fel när säkringen löser. Någon som vet vad säkringen försörjer mer än instrumenten?
×
×
  • Skapa nytt...