Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Linda71

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Linda71

  • Placering
    Kadett
  1. Herre Gud, så mycket tips och råd jag fått! Tack alla ni! Jag ska få båten i sjön, så ska jag testa en del av era tips. =) Kanske att jag då oxå kan svara bättre på hur mycket den varvar när jag gasar och så. Tack än en gång!
  2. Det där med "felsöker tändsystemet", där tror jag att jag tappade dig... Men kanske jag ska börja med att kolla tändstiften och gummipackningen...så återkommer jag till er om hur jag ska gå vidare. Tack så jättemycket för ert engagemang! =)
  3. Har ju haft motorn uppfälld ibland, borde jag ju ha sett då...
  4. Eld- den är ju väldigt kraftlös...eller hur kraftlös kan den bli och samtidigt röra sig framåt? =)
  5. Det där med bensinen, känns väldigt nära till hands. (Det är inge fel på förra årets bensin! sa x-et varje vår =) ).
  6. Nån som har en susning om vad det kostar att lämna in den för rengöring eller är det något som händigt båtfolk klarar själva?
  7. Ett tips jag fick i somras, är att det kunde vara nån av tändspolarna som är paj. Vad tror ni om det? Och om man ska kolla, hur gör man det? Man skulle kolla vilken av cylindrarna som inte gick som den skulle och isåfall byta på den. Vad jag minns, så skulle man på nåt sätt koppla bort en cylinder i taget och på så sätt kunna se vilken det är. =O Nån som vet hur det går till, rent praktiskt? Har även fått tips om att rengöra förgasaren...vilket ingen vågat sig på än(som tur är). Men ni tror att det är nåt mekaniskt alltså, inget elektriskt...?
  8. Om det nu skulle vara packningen...varför funkar det att backa? Alltså, jag backar ju snabbare än vad jag kör framåt. =) Kanske är ett alternativ annars...att backa fortsättningsvis. =)
  9. Det jag menar med att motorn går, är att den inte dör. Men jag kan minnas, så tokvarvade den inte, utan det hände bara ingenting. Den börjar varva upp, ökar lite och sen...ingenting. Den varvar nog lite mer än när jag kör sakta, men inte som om jag slirar...om du förstår vad jag menar? X-et borde ju veta det där med gummipackning innanför propellern, eftersom han bytt tidigare. Ska fråga honom om det. Har jag tur, så får jag ett svar. ;-)
  10. Propellern körde mitt x sönder för kanske 4 år sen, så själva propellern är relativt ny (i jämförelse med båten). Sitter även nåt styrplan (eller vad det nu heter) på, för att båten slog så förbannat innan.
  11. Jag kanske ska tala om att jag har en styrpulpet...kanske 4,5m lång...om det har någon betydelse?
  12. Menar du skit på skrovet då eller är jag helt ute och cyklar??
×
×
  • Skapa nytt...