Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

mattehak

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om mattehak

  • Placering
    Landkrabba
  1. Men det där är väl DIN impeller, inte TS ? Det kan bli lite förvirrande om du tvärsäkert skriver att det INTE skall se ut som TS visar, och hur illa det är. Fast med en bild i ett annat inlägg. Som andra sagt - TS, ta ut impellern och först då kan du titta på den. Att den är ihoptryckt i huset/hylsan på ena sidan är helt ok för det är så den skall se ut när den sitter på plats. Tror inte det är några större fel på den impellern, i alla fall inte vad TS har visat hittills. Impellern ser fräsch ut när jag plockar ut den. Jag trodde bara att den inte skulle vara så där böjd.
  2. Jo det är nog en insats. Allt detta sitter sen i pumphuset. Själva insatsen är inte helt rund och det tror jag inte att den skall vare heller. Men tittar jag extra noga på insatsen så ser det ut som den har blivit lite extra skev. Frågan är dock om det är helt normalt att impellern "böjer" sig så här??
  3. Ok, tack! Den var faktiskt bytt för ett år sedan men jag trodde inte att den skulle se ut så. Så då är den nog helt ok. Då är det väl tyvärr något annat som spökar och gör att motorn kokar. Sitter det nån mer impeller eller vatttenpump på det slutna systemet tro som spökar? Vi hade av insuget i somras då motorn hade ett tickande ljud och jag fick tips om att packningarna till insuget kunde vara dåligt efter detta så kokade motorn istället. Dock så är det tickande ljudet kvar oxå så nu tror en båtmekare att det kan va en spricka i insuget.
  4. Hade problem med att motorn kokade och trodde då att det berodde på impellern i drevet jag tycker den ser lite deformerad ut men den kanske skall se ut så? Det tryckte ut vatten ur limporna så då kan det väl inte va det slutna systemet det är fel på eller? Motor: Cheva 350 med OMC Cobra drev -89
×
×
  • Skapa nytt...