Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Balansakt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

6 Neutral

1 följare

Om Balansakt

  • Placering
    Fänrik
  1. Konsolen blev inte mycket mer klar än såhär men man vill väl åka lite på semestern? Färg och lite kromade ramar.. Sen ska en stol bytas mot tvåsits-soffa!
  2. Tack! Den rostfria tanken struntade jag i.. Jag skruvade fast en returledning i en vanlig "trycktank" istället. Den står provisoriskt bredvid motorns "orginalplacering" bredvid/ovanför propelleraxeln. Jag ledsnade på att bygga.. Så jag köpte och skrotade en segelbåt i samma storlek. Sen slaktade jag den med tigersåg.. En vecka hårt arbete på semestern sen sjösättning på tisdag, raka vägen från Kapellskär till Gräsö (sommarstället) med en nöjd far och lillebror. Jag slängde in dynor i fören på durken och täcken bara. En runtomlysande lanterna. Båten skall lastas ned cirka 250kg gissar jag för att klara sidsjön. Och bussningarna i propellertätningen blev nog skadade (läcker olja) jag vet, märkligt system med oljesmörjning istället för fett. Här är den när vi kommit fram. Föresten! Förarplatsen var en dröm!! Riktigt hård motsjö på slutet som sprutade vatten över rutorna ibland. Men jag satt som en dröm!
  3. Det går alltid åt mer plast än jag beräknar när jag plastar.. Bra blir konsolen alldeles säkert, en kompis får spackla..
  4. Nu byggt styrkonsoll, då rutorna är sneda och taket så lågt som det är valde jag att bygga en centrerad styrkonsoll. Sen tänker jag två bäddar, bord i förruffen.
  5. Härerom! Avgasslang, beg.. Och motorkåpa innan slip och plast! Dagens jobb Mao.
  6. Bilder i blå-ton.. Presseningens fel! Jag fortsätter att posta jag
  7. Jag menar: Det är nog lättare att satsa i ett projekt som går att åka med än ett (gårdssjul" med köl. Jag ser min viktigaste uppgift att leverera ett körbart objekt. Att det är roligt för mig är en bonus. Att jag och far kommer nära är lika så en bonus! Känner du någon jag skulle kunna besöka med måttband och kamera? Det vore mycket värt! Absolut ett vackert skrov! (Våran saknar segelmöjlighet dock) det är varianten med akterruff. Vilken numer ombyggd till öppen akter. Har du tips på någon snygg lösning du sett i dessa båtar blir jag lycklig om du delar
  8. Pappas projekt som stått orört länge.. Jag försöker få energi i gubben med projektet.. Men allt är en avvägning. Viktigt att det går fort framåt samtidigt som ingen lösning blir direkt idiotisk.
  9. Nu är jag sjukskriven och börjat jobba igen! Glömmer att fota men det borde denna tråden påminna mig om
×
×
  • Skapa nytt...