Jump to content
Friday 21 June 2024

magnuslime

Medlemmar
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magnuslime

 1. Testar en gång till i detta forum. Är det någon som vet något eller har erfarenhet av Tigermarine ribbåt? Kanske ska tolka att jag inte har fått några svar på detta ämne som båtarna inte är något att ha!
 2. magnuslime

  Tiger marin

  Någon som har erfarenhet av Tiger marin ribbåt? Allt är av intresse.
 3. magnuslime

  Sting

  Någon som har erfarenhet av Sting 530 eller Sting 610? Allt är av intresse. Mvh Magnus
 4. Tack för bra synpunkter. Blir mer säker på att en Bavaria 27 sport passar oss bra. Ha de gott!
 5. Tack för svar. Undrar nog inget detaljerat. Tycker du den är lättmanövrerad i hamn med bogpropeller, hur går den i 6-8 knops farten o vet du vad den drar då? Du valde bensin, något du ångrar kontra diesel? Jag tittar på en 07 med en bensin motor, vi är bara lite rädda att den ska dra för mycket bränsle.
 6. Hej. Jag har försökt genom denna sidan komma i kontakt med personer som äger en Bavaria 27 sport men det var inte lätt att få svar från dom så nu skriver jag i detta forum istället. Är som sagt mycket intresserad av bavaria 27 sport o skulle vilja ha lite åsikter från någon som har erfarenhet av denna båt. Allt är av intresse, bra som dåligt, bensin som diesel. Hoppas jag lyckas få några svar denna gång. Tack på förhand Mvh Magnus.
 7. Hej på er igen. Gott att forumet fungerar. Jag som drog igång denna frågan hoppas att jag inte har gjort så några blivit ovänner. .. Jag kommer leta efter en Bavaria 27 sport diesel, ser man på blocket ligger en diesel ca 100000 dyrare, hoppas jag gör rätt. Tack för många bra synpunkter. Om ni skulle springa på en Bavaria 27 sport diesel så får ni gärna höra av er.....
 8. De båtar som vi har tittat på där ligger en diesel ca 120000 kr dyrare än bensin. Lånar man pengar så blir ju det ränta på det oxå som man får räkna med. Hur som helst är det ett svårt val tycker jag. Vi får se vad det blir för något. Tack för många bra åsikter o kom gärna med fler om ni har några.
 9. Skulle vilja höra vad folk i branschen tycker egentligen om den ständiga frågan? Vi funderar på att köpa en Bavaria 27 sport o den stora frågan är bensin eller diesel? Svårt att säga hur långt vi kommer att åka, en sak är säker o det är att vi till 90% puttrar fram i ca 6-7 knop. Är vi tokiga om vi kollar även på bensinare? Jag kan inte mycke om motorer så vi kommer lämna bort all service. Tacksam för åsikter!
×
×
 • Create New...