Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

stanil

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stanil

  • Placering
    Kadett
  1. Lite 2-taktsolja i bensinen på motorcyklar gör dem mer lättstartade och är nått jag alltid rekommenderar. Så varför skulle båtmotorer vara annorlunda?
  2. kan man kalibrera en trycklogg(heter det så)? isf hur?
  3. Jag har en Johnson 70 som dör om man inte pumpar på bränsleblåsan. Jag har slangen kopplad till motorn med snabbfäste(eller vad det heter) bredvid kopplingen på motorn finns ett rör för permanent koppling. Det läker ut det röret mär jag pumpar på bränsleblåsan så jag antar att det suger luft när motorn går. nån som kan säga var läckaget är? i kopplingen eller soppapumpen eller....
  4. tack för svaret. jag köpte en justerbar som funkar bra. Den varvar ca 6000 nu.
  5. Jag har nyligen köpt en Vator 17 och varit ute i finvädret och åkt varför har jag inte köpt båt tidigare? Nu till frågan kan man sitta på fördäck och luta sig mot rutan?
  6. Ok tack. Vilket skulle du välja 3 eller 4 tum? Varför går man upp i stigning och inte i diameter?
  7. Båt Vator 17 Motor Johnson 70 propeller:Solas Amita 2411-133-17 varvtal marschfart ca 5500 varvtal toppfart...vågar inte prova den varvar alldeles för mycket 7000+ Vad ska jag byta till? större? högre stigning?
  8. stanil

    startproblem

    hej, jag är nybliven båtägare med en Vator 17 och en Johnson 70. problemet är att den startade hur fint som helst igår. Idag är den helt död... Den får soppa. dödmansgreppet sitter i. Startmotorn går runt bra. Laddat batteri i bra skick. Några ideer? Det ordnade sig med oljespray på diverse el!!!
×
×
  • Skapa nytt...