Gå till innehåll
fredag 10 maj 2024

Silvers

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Silvers

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej! Tusen tack för era svar Jag beställer en ny cirkulationspump idag, jag återkommer med resultatet. Impellerhus mm såg bara bra ut samt att tidigare impeller va hel. För att tillägga är det eftermonterat ett SX-drev, vet inte om det har någon roll
  2. Hej! Nu behöver jag verkligen er hjälp! Båt: bayliner 2152 Motor: Ford 351 Kylning: sötvatten kyld slutet system Problem: min motor kyler precis som den ska på låga varv men direkt jag belastar motorn så stiger tempen sakta men säkert. Kylningen fungerar som den ska upp till 2000-2500 varv, men belastar jag motorn upp till ca 3000 varv stiger tempen bara mer och mer. Slår jag då av gasen och stannar till så sjunker tempen inom någon minut bara. Jag har bytt impeller,kyllimpor,knän. Även rengjort värmeväxlaren, spola alla slangar. Haft lös slangar och kollat flödet ser ok ut samt kollat att oljan är ren och fräsch och det är den. Har även provat plocka termostat men samma fel ändå. Så snälla!! Vad kan det vara för fel?
  3. Hej! Nu behöver jag verkligen er hjälp! Båt: bayliner 2152 Motor: Ford 351 Kylning: sötvatten kyld slutet system Problem: min motor kyler precis som den ska på låga varv men direkt jag belastar motorn så stiger tempen sakta men säkert. Kylningen fungerar som den ska upp till 2000-2500 varv, men belastar jag motorn upp till ca 3000 varv stiger tempen bara mer och mer. Slår jag då av gasen och stannar till så sjunker tempen inom någon minut bara. Jag har bytt impeller,kyllimpor,knän. Även rengjort värmeväxlaren, spola alla slangar. Haft lös slangar och kollat flödet ser ok ut samt kollat att oljan är ren och fräsch och det är den. Har även provat plocka termostat men samma fel ändå. Så snälla!! Vad kan det vara för fel?
×
×
  • Skapa nytt...