Gå till innehåll
tisdag 14 maj 2024

vatterskum

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om vatterskum

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för synpunkter o råd gällande Birdie, nu dyker det upp en ytterligare en modell.. comfort 26, kan det vara nägot att satsa på?
  2. Hej, undrar om det är någon som kan dela med sig av erfarenheter gällande Birdie 24 med inombordare mb2/50s eller utombordare? Är ju på gång att införskaffa en första segelbåt, och har fått en del tips, men det är ju så många båtar till salu.Maxi,Albin, Ohlsson, K,Viggen, Birdie, mm mm.i min prisklass. Tack på förhand,
  3. Tack för tipset, det finns ju lite båtar att välja på som sagt, tiden räcker inte till att kolla alla båtar. Men fördelen är ju att priserna är förhandlingsbara många gånger.
  4. Tackar för de råden, vad kan en Vindö 22 betinga i pris ungefär? Det är bud som gäller på detta västkust ex. Finns ej ute på annons.
  5. vatterskum

    Vindö 22

    Hej, är det någon som har erfarenhet av Vindö 22? Är ju i tagen med att inhandla en första båt, detta kanske inte är vad som rekommenderas till en nybörjare inom segling. Vad ska jag kika extra på vid påsyn, ja va fasen vad ska jag kolla på överhuvudtaget när det gäller en segelbåt förutom helhetsintrycket? Har förstått att mahogny däcket kan vara ruttet undertill, dock ska detta ex vara tip top. Men det kan ju vem som helst säga till en gröngöling. Hoppas på lite goda tips!
  6. Jepp det blir lite för mycket pengar. Tack ändå.
  7. Det kommer nog att bli mestadels vättern beroende på hur det utvecklar sig, givetvis lockar tanken att kunna smaka både ost och väst kust salt så småningom. Troligtvis kommer jag att segla mestadels ensam, därför vill jag gärna ha allt inom räckhåll från sittbrunn. Vad är kostnaden för att fixa alla fall till sittbrunn? Givetvis bör båten vara någorlunda smidig att manövrera.
  8. Hej, skulle vara tacksam för tips på en bra första båt till en nybörjare på segling, har kollat runt på blocket 20 fot och uppåt. Prisbilden ligger mellan 10-20, kanske 25 Har 3 knoddar som jag hoppas vill hänga med ibland,dom brukar gilla fart i vår lilla utter plasteka med 6 hästars Johnson. Då tjoas det när vi drar på!! Själv har jag fastnat litegrann förr för den låga RJ 85, spontant är den läcker på nåt sätt. Även om man är total nybörjare så har jag nån fånig bild av vatten och fart, när det gäller segling.( lite närhet till vattnet.) Hoppas någon har nåt bra tips.
×
×
  • Skapa nytt...