Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

agoransson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om agoransson

  • Placering
    Landkrabba
  1. Min gissning är att fukt har letat sig in och sedan har kylan gjort att den sprängts. Masten har legat still i alla år, inomhus, samma sak med segel och dynor. Det är bara båten som är sliten egentligen - men givetvis blir det en fullskalig renovering av allt.
  2. Det handlar definitivt inte om att sälja båten; när jag skrev värt att laga så menade jag mer om det bara var bortkastad tid på ett omöjligt projekt. Men det låter på er som det inte är helt omöjligt att genomföra. Skadan var inte så där stor i början, det är en spricka som helt enkelt fått frikort att växa obehindrat under åren. Om jag sätter igång med projektet så kommer jag givetvis uppdatera.
  3. Hej Farsans gamla Alacrity 19 har stått på land sedan jag var en tvähand hög efter att några potentiella båttjuvar kapat kedjan vid bojen och den drivit på grund. Under åren har skadan växt till sig och ingen har gjort något åt det, jag funderade på att spendera sommaren på att i alla fall laga botten... om det ens är värt det. Har aldrig gjort något sådant tidigare men tycker jag är rätt händig. Min fråga till er, är det värt att försöka laga en spricka av den där karaktären som stått flera år på land? Går det ens utan att kapa upp halva botten?
×
×
  • Skapa nytt...