Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Eggzter

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Eggzter

  1. Det är klart att jag kan googla mig fram till skillnaden men jag tänkte om det var någon här på forumet som redan visste svaret eller som har gjort den operationen på nån sån motor. För jag lär ju inte vara den första som undrar en sådan sak. Tack för svar iaf.
  2. Är det någon här som kan svara på vad det är för skillnader mellan suzuki df60 och df70 dom tidiga 4 taktarna, båda 4 cylindriga? Är 60 en på något sätt en strypt 70? Dom väger ju som jag förstått det lika mycket båda 2.
  3. Hallå! Funderar lite granna på att byta båt och har sneglat lite granna på en uttern 5700-95 med en suzuki 60hk fyrtakt från början på 2000 talet skulle jag tro , är motorn i minsta laget för en 750kg båt ? alternativt uttern 6300 -86 med en honda 115hk fyrtakt från 08 med 260 gångtimmar i sötvatten, är det någon som har nåt att säga om dom båtarna ? Tex stabil, fartresurser, bränsleekonomi, kvalitet osv
  4. Jo,den påminner om väldigt många olika modeller ,men inte riktigt lik någon
  5. Det är just de att sidorutorna har en sluttande linje baktill som inte stämmer överens med någon annan modell
  6. Precis, den är inte riktigt lik varken uttern,ryds,crescent,Fjord eller örnvik modellerna.. kanske är byggd på något litet okänt varv.
  7. Hejsan,köpte för några veckor sedan denna pärla men har inte kunnat hitta vad det är för båtmodell?någon som är duktig på modeller här ?Båten är 4.95 lång är det enda jag vet tacksam för svar Mvh
×
×
  • Skapa nytt...