Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

Jonte_cmd

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jonte_cmd

  • Placering
    Kadett
  1. Det var ingen dum idé.. Ska se lite vad ja får för priser på ovanstående modeller nu först, så får jag ta mej en funderare.. Var in till en lokal affär och han sa att garmin var ensam om att planera rutter? el nåt sånt, nu minns jag inte riktigt vad han sa, snabb rutter eller nånting sånt? stämmer det?
  2. =) Mkt tacksam för svaren jag fått! Är lite halv allergisk mot Garmin, dels för att några polare ti mej har såna, och då måst ja förstås ha nåt som e lite bättre.. Ska absolut kolla på Simrads gps, dras lite mot Raymarines just nu. oavsett vilken ja väljer så är jag nöjd tror jag.. Kommer återkomma med vilken jag väljer och vad jag sj tycker om den! Tack tack tack!
  3. Hej.. Har jobbat lite extra, och som betalning tänkte jag ta en GPS runt 10-15 000 kr. Har kikat runt på alla möjliga båt GPS:ar har fastnat bland följande: Lowrance Gen2 HDS-7 Garmin 720s Raymarine E7D Så vilken skulle just DU välja och gärna varför? Som ja förstått, så är skillnaden mellan dom om man tar dom i ordningsföljd: HDS-7, knappar,joystick. 720s, touch E7D, knappar,joystick och touch Vad är skillnaden i övrigt?? Är det nån skillnad på dom? Har hört att HDS-7 har ruggigt bra ekolod och är snabb.. Har den bättre ekolod än garmin eller raymarine? Raymarine E7D Verkar vidare utvecklats lite mera, med bluetooth och wifi vilket kan vara ett litet plus.. Mycket tacksam för svar!
  4. Ingen som har nån info om bigfoot motorerna?
  5. Tjenare, ny på forumet o har lite frågor angående BigFoot motorerna. Jag har en ryds 495 GT, med en gammal Mercury 50hk på som jag vill byta till en nyare, bränslesnålare,lite större motor.. Har fått ett rätt bra pris på en en Mercury 60hk BigFoot -05 som inte gått speciellt mkt..Det jag fått reda på om BF motorn är att den passar bäst till stora båtar, Men vad räknas som stora båtar? Sen att BF har annan utväxling än EFI:n.. Men vad är skillnaden på dessa motorer egentligen? Om ja skulle sätta på en 60hk EFI gentemot 60hk BigFoot?? Topfart,bränsleförbrukning,axeleration etc?? Mkt tacksam för svar..
×
×
  • Skapa nytt...