Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

marex21

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om marex21

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Är ny ägare av en Vp Md5b Är det normalt att Ventilkåpan blir varm under motorgång?
  2. Hej! Är ny ägare av en VP Md5b. Den har färskvattankylning Martec. Är det normalt att ventilkåpan blir varm under motorgång?
  3. Hej Brinck! När jag slår på tändningen så startar pumpen och jag känner på slangarna att det strömmar vatten. Men när jag startar motorn så slår pumpen av? Hög spänning vid startögonblicket på startmotorn, men då borde den starta när motorn är igång. Kan det vara nåt fel i tändningslåset?
  4. Jag har inte rensat den på åtta år så det är nog dags. Jag får fylla på i expanderkärlet lite då och då? Verkar som om det blir dålig kylning. Bör kanske köpa en 75° termostat. Och sjövattenfilter.
  5. Hej! Någon som har erfarenhet av Martec värmeväxlare sötvattenkylning? Det sitter en på min VP Md5b från 1987. Funderar på provtrycka den för att kolla status. DEn är ju trots allt från 1987. Jag tycker att den verkar lite sliten. Kan det vara värt att investera i en ny till en så gammal motor 1980? Tacksam för synpunkter.
  6. Hej! Någon som har Martec sötvattenkylning? Har en gammal sådan från 1987 på min VP Md5b. Den verkar lite sliten så jag tänkte provtrycka den för att kolla statusen. Är det någon som har liknande och gjort en provtryckning. Funderar på att investera i en ny,kostar dock 9500kr.
  7. Tack jag kollar detta. Har du haft samma fel?
  8. marex21

    Vp Md5b

    Hej! Har problem med varningssummern går igång en stund för att sedan sluta. Även voltmätaren på panelen slocknar en sekund. Någon som har liknande problem och har löst detta?
  9. Tack för tipset,provar byta till Genua 1 årsmos2010.
  10. Har nyss köpt en Maxi 77 med selden rigg och tycker hon är fallgirig på kryss med Genua 2 mod äldre. Hur skall jag trimma henne rätt?
  11. marex21

    Maxi 77

    Är det någon där ute som täcker sin Maxi 77a med en Noa Däckställning 8m utan utliggare? Isåfall kan ni rekomendera denna lösning? För och nackdelar? Mvh.Bo S Båt nr.3055 Isolde nyss inköpt.
  12. Tackar för svaret.Vad är ett rimmligt pris på en Albin25 med en renoverad Md2040 motor?
  13. Tackar för svaret,menar skillnaden på motorerna?
  14. marex21

    Albin 25

    Hej! Vad är det för skillnad på en Albin 25 med en MD2040B 3-cyl 39hk. Och en likadan Albin med en VP MD3 Någon som har ett svar om detta?
×
×
  • Skapa nytt...