Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

MayaB

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MayaB

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack alla för era råd och åsikter! Vi har nu bestämt oss, med hjälp av en båtkunnig kollega, att köpa ny Crescent Cosmos med 30 Hk motor. Känns tryggast att köpa nytt, fast det kanske innebär förlust av pengar på sikt, men, men... Kul med all engagerade på detta forum, återkommer säkert med någon konstig fråga Åter, Tack:)
  2. Har redan skrivit in oss i båtskola, start i september
  3. Tack för alla svar:) Vi ska titta på en Terhi 6020 c med 25 hk, årsmodell 2009, finns på Blocket, firmasåld, 76 '. Vad tycker ni?
  4. Snällla hjälp oss! Har ett fantastiskt sommarställe och nu vill vi så gärna köpa vår första motorbåt. Har ALDRIG kört båt innan. Vill kunna ta oss runt ön och ut till holmarna, inga långfärder. Vi är fyra vuxna och de stora barnen skulle nog vilja kunna åka wakeboard. Budget ca 60 000kr. Har plöjt genom era inlägg, surfat massor och läst på om olika motorer och båtmodeller, Båtbörsen, Blocket... Vi är inga höjdare då det gäller det tekniska kring motorer och sånt, så vi känner oss som ufon nu när vi ska börja gå runt och titta på båtar. Tyvärr så har vi inte någon båtkunnig vän som kan hjälpa till. Vad är det viktigaste att tänka på? Förslag på säker båt?
×
×
  • Skapa nytt...