Jump to content
Saturday 25 May 2024
siteadmin
siteadmin

Sweboat ställer in Marstrand Boat Show och Allt på Sjön i Gustavsberg i augusti

Sign in to follow this  
  • Sweboats styrelse har fattat det tunga men logiska beslutet att ställa in höstens flytande mässor på väst- och ostkusten. Det råder ett fortsatt förbud mot större sammankomster över 50 personer, och med respekt för alla samarbetspartners och utställares planering för hösten, så vill vi inte vänta längre med ett beslut och därmed den här informationen, säger Mats Eriksson, VD för Sweboat – Båtbranschens Riksförbund.

Hösten är för många i branschen en viktig försäljningsperiod och är samtidigt startskottet för nästa års försäljning. Därför vill vi som branschförbund fortsätta att hålla igång försäljningen och vi arbetar för fullt med kreativa alternativ under samma period.
Samtidigt kan vi glädjas åt att denna sommar kommer gå till historien som båtlivets år, då hemmasemester är det som gäller för oss i Sverige. Vi ser ju alla den enorma efterfrågan som råder på både nya och begagnade båtar just nu, och de som redan har båt planerar att använda den i större utsträckning än tidigare.
Så, Coronaviruset stoppar våra fysiska mässor i höst, men stoppar inte båtlivet - om vi tar ansvar och visar hänsyn på sjön.


Foto: Sweboar
Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...