Gå till innehåll
fredag 28 november 2025
Gäst
Gäst

Fingertoppskänsla

  • Pia Edlund från Åstols Rökeri blandar runt lite i fatet med rökta räkor, dessa röktes i morse -smaka säger Pia. Gudomligt gott att doppa i aioli med tillbehör (besök och provsmaka själv). Räkorna och laxen varmröks med en blandning av alflis, enbär och annat, av förståeliga skäl en väl förborgad hemlighet.

     

Pia Edlund från Åstols Rökeri blandar runt lite i fatet med rökta räkor, dessa röktes i morse -smaka säger Pia. Gudomligt gott att doppa i aioli med tillbehör (besök och provsmaka själv). Räkorna och laxen varmröks med en blandning av alflis, enbär och annat, av förståeliga skäl en väl förborgad hemlighet.

Fingertoppskänsla är avgörande för ett bra resultat säger Pia här tillsammans med Gull Britt karlsson som huserar i E-hallen och förutom sina recept även levererar varmrökt lax till restaurang Filéaden här på mässan. I somras hade Åstols Rökeri 40 artistkvällar. Mycket populärt och alltid fullt i restaurangen där många kända artister såsom Stefan Ljungquist, Lasse Tennander och Robban Broberg mfl. gärna uppträder år efter år.

 




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...