Söndag 01 aug 2021, 288 entusiaster online

Anders_k Sjöbod

PresentationBloggbokFotoalbumKöp & säljForuminläggMina båtar

Gästbok & Bloggbok inlägg
Måste kolla...
...vi ska o hällsa på några kompisar i Englad, vet inte hur det ser ut V32. men är du ledig några helger eller så under de veckorna jag e ledig. Räker ju typ om amn e borta från fre- till sön eller så. Båten ser lite trisst ut på bilden, ska hemo bättra på färgen o så. Mne annars e den helt ok. Går bra o så där. Ska ta nya bilder när den e klar så då får du se.

Mne vi får höras av o kolla upp en tid som passar i sommar för nus ka det bli a=))

/R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-05-25 20:22
Mer jobb än man tror!!
Jo jag vet typ vad det är. Man ska väl sälja någe per telefon. Är nog lätt att tjäna pengar när man kommit igång o så, men i början är det nog ett jäkla slit. Man lär kolla upp vad det e de säljer oxå, känns ju inge bra om man lurar på folk en massa strunt lixom. Jaja hur e läget annars då?? Köpt nån båt ännu?? Jag va ute o åkte med min för två helger sen, gick bra. Ska ta hem den till V-ås snart. Men ska sälja den efter denna sommar eller innan o köpa nåt större. Troligen en HT. Går moppen bra?? Nu kommer snart sommaren o då e det fiskedax. När är du ledig. Jag är från V29-33 passar det för dig??

/R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-05-25 15:45
Fixat!!
Tjenare! Läste du på forumet att jag hade problem eller?? Men ja det fixade sig på söndagen, nu går den fin fint. Slipade o grejja med båten hela helgen. Ska måla den näst nästa helg sen är det sjösättning=) Du får skicka bilder på scootern. Lillesyran tog massa bilder på båten så jag ska få dem så kan jag skicka till dig sen.
/R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-04-24 19:25
Hitta den inte
Tjenare. Hitta inte den "sletna båten" kanske kolla fel eller så e den såld=( Men finns den kvar e det bara att slå till. Ett alternativ är att köpa en båt utan motor o sen köpa motorn separat. Finns tok billigt. Jo då båten jag köpte e helt ok, lite små fix. Ska bättra på färgen. sen skulle jag behöva nåt form av hamnkapell så man slipper att det regnar in. Annars e det nog bara att åka ut med den. Du får komma o åka lite i sommar.
/R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-04-12 18:48
Våren är ÄNTLIGEN här=)
..va hem till Flen o lämnade båten i helgen. Men glömde kameran hemma=( Men ska fixa det senare. Ska åka hem om några veckor o måla om den o fixa lite. Sen är det snart dax för att lägga i den i sjön juh. Jaså en moped, varför. För att du inte får körkortet på ett tag eller?? Skönt att ha över sommaren. Jag är nog ledig V 28-32 i sommar. Vi måste ju åka upp till fjälls då, har vi ju snackat om bra länge nu=)

Visst e det skönt att våren äntligen börjar komma nu. Va precis ute o sprang, har längtat så länge.

jaja vi får höras/R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-04-11 19:12
...inte den.
...men i söndags var jag o köpte en annan. n äldre sportbåt med 40hp motpr o så en trailer. Fick ett mycket bra pris (7000 och en mp3 spelare) men det är lite jobb innan den blir fin. Men den är hel och allt fungerar så det är bara köra igentligen. Är väl ingen direkt fiske båt men funkar till det med. Går bra att åka vattenskidot efter o så. Ska väl snygga till den o ha den i sommar. men sen säljer jag den nog till nästa år och satsar på nåt nyare och större.

Har du hittat nåt då??
Skrivet av: skynorstrom
den 06-04-05 20:41
BÅT!!
Tjena Kinna! Va uppe på flugfiskemässan i dag. Du missa nåt va hel bra. köpte lite flugor o tillbehör. Fick lite info om spön o rullar så jag ska beställa snart. Ringde även på en båt i går. ska åka o kolla på dne nästa lördag, så vi hoppas på affär=) Hoppas allt e bra//R
Skrivet av: skynorstrom
den 06-03-19 21:04
Båtmässan!!
T´jenare Kinna!! Är du sugen att gå på båtmässan till helgen, den 11 på lördan skulle passa mig fint. Har tyvärr tappat bort ditt mobil nummer. Testade ringa hem till dig men du svara ej, du kan väl slå en signal. /Robert
Skrivet av: skynorstrom
den 06-03-06 12:19
Hehe!!!
Fy fasen va roligt. Har inte heller sett till Edin på hur många år som hellst. ja vi lär dra ihop något. Vi hade ett riktigt roligt gäng faktiskt. Till slt iaf, va väl lite skumt folk i början kanske=) /R

Skrivet av: skynorstrom
den 06-03-02 21:56
Annons!!
Hej, nu var det min tur att missa en båt annons. Ringde på en Clipper 450 HT nyss, men den hade gått=( jaja bara leta vidare.
Tjao.
Skrivet av: skynorstrom
den 06-02-25 20:11
Sida 1 av 2
Skriv inlägg


Privat Publikt

Du måste vara inloggad för att skriva i Anders_k´s bloggbok.


Maringuiden Nordic AB

Org nr. 556864-7530
Varlabergsvägen 16
434 91 Kungsbacka
Tel. 031-932600
info@maringuiden.se |

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss, lämna feedback, rapportera ett fel eller övriga ärenden?

Kontaktinformation
Besök oss på Facebook

Annonsera

Vill ni annonsera i Branchregistret eller via webannonser/banners? Eller vill ni diskutera ett samarbete med sveriges störasta marina portal?

Annonsera på maringuiden.se
Kontaktinformation

Information

Maringuiden grundades 1996 och har länge varit sveriges största marina portal. I högsäsong visas varje vecka cirka 650.000 sidvisningar på sajten för ca 55.000 unika besökare.

Information om maringuiden.se
© 1996-2021 maringuiden.se | Det tog 0.13 sek att generera sidan.