Jump to content
Saturday 28 November 2020
Dino24

Tändproblem VP AQ211A

Recommended Posts

Hej, har problem med tändningen på min AQ211A.

Den gick hur bra som helst tidigare, har legat orörd nu i ca 3 veckor.

Men nu... startmotor går runt, bra kräm i startbatteri, stift rengjorda, ny tändkabel mellan spole och fördelare.

Färsk bensin i tanken. Men den vill inte tända.

Tacksam för tips på åtgärder!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Har du mätt om det kommer fram spänning till tändsystemet?

Har du något larm med någon startspärr som inte funkar, eller funkar ”för bra”?
Har du kullat om du har gnista direkt efter tändspolen? Och är tändspolens lågspänningskablar anslutna och spänningsförande?

(Ja det är egentligen bara pluskabeln du kan mäta på, den andra ger ju bara minus när brytarspetsarna  eller motsvarande är i rätt läge).

 

Edited by Georg_Ohm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy