Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024
Minego

Prisnivå

Rekommendera Poster

Hojt...tittar lite på en Tristan 820 Sedan från -88, med motor diesel 200 hk/VP drev samma år, bra skick o utrustning med allt man vill ha typ ankarspel, värmare, solfångare, 2 tv mm men vill ha lite mer kött på benen ang prisnivå.

Nån därute som har lite pejl på det? sökning nätet ger inga svar, endast gamla försäljningar och känns idag aktuella. Båten finns på Blocket så gör en koll och berätta vad Ni ev tycker om ev prisnivå.för min del ligger den typ 60-70 fel i pris...vad tycker Ni?

 

Kent

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

Tycker det ser ut att vara ganska mycket båt och utrustning för pengarna. 41:an är dessutom en bra motor. Men det är omöjligt att säga utan att titta och inspektera i verkligheten, på en sådan båt betyder underhåll och skick väldigt mycket för värdet (även om den här ser ut att vara rätt väl omhändertagen).

 

Du får väl kontakta säljaren, titta på den och ev. förhandla. Så länge den är kvar på Blocket är det ju ännu ingen som har betalat det som står på prislappen.....

 

Edit: Hittade vid snabb Googling ett par 820 som är till salu eller sålts senaste året i Finland. Alltså inte så gamla. Prisnivån ligger från det begärda på den på Blocket till kanske +100'. Men du får väl titta på den och bedöma själv.

Redigerad av IngemarE

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...