Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
Thule

Inkörning Yamaha F130AETX - kommer inte upp i maxvarv

Rekommendera Poster

Slutar fortfarande inte förvånas av oviljan att vilja hjälpa sina kunder. Tex går det inte längre att ta direktkontakt med yamarin utan du är tvingad att gå via en återförsäljare som efter du gjort slutbetalning tappar allt intresse och förser med b-s svar som ovan. Sjukt trött på detta - funderar på om man kan anmäla till arn eller liknande? Men som sagt bara tanken på att lämna in och demontera hela motorn avskräcker med tanke på service nivå hittills. Tänker att om motorn inte tar nån skada så får det vara.. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Lite så är det. Ny fin kvalitetsmotor som byggts under bra förhållande ska slaktas ner för egentligen ett skönhetsfel, lite avskräckande ja. Upplagt för framtida problem, även om det är en duktig mekaniker som skruvar så är som sagt oskruvat bäst.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Gällande nötning på motor så är detta inte alls normalt. Ser man detta på sin motor ska detta anmärkas till åf. De ska bilddokumentera och skicka till yamaha skandinavien som i sin tur skickar vidare fallen till fabriken. Det finns ingen åtgärd för detta just nu men förhoppningsvis framöver.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vill bara uppdatera er på grande finalen i denna evighetsfråga- nu har Yamaha körfakta 2021 skrivit ner toppfarten på cross 62 till rättvisande  😀 Envishet vinner och tack till Yamaha som faktiskt kom och testade båten 👍

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...