Jump to content
Thursday 22 August 2019
KJW

Powertrim VP 290 DP

Recommended Posts

Hej! 

Har problem med mitt powertrim. Motorn fungerar med ström direkt på motorn. Ström fram till reläerna vid motorn och vid panelen. Händer ingenting när man trycker på knapparna. Till en början klickade det i ena relät fram, nu klickar det ingenstans. Displayen fungerar som den ska. Har bytt reläerna framme vid panelen. Någon som har en ide? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har inte hittat den. Men om det är ström fram till reläerna vid motorn borde väl säkringen vara hel? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det är det jag misstänker att dom inte är, men hur konstaterar jag att det verkligen är dom? Dom ser ut så här:

Screenshot_20190719-091129.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Har du kollat motorsäkringen? Displayen och reläerna får sin spänning från instrumentpanelen. Säkringen till motorn sitter antingen på startmotorn, eller uppe vid ventilkåpan, beroende på vilken motor du har.

Edited by Rollen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.









×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy