Jump to content
Sunday 23 February 2020
Pumpe

Trimmätare rör sig inte splitter ny

Recommended Posts

Nyss installerat en ny Suzuki 115 HP.

 

Direkt när jag slår på tändningen går trimmätare går upp i översta läget och stannar där. Den rör sig endast någon millimeter när jag trycker upp eller ner på reglaget. Om jag kopplar bort givarkabeln så går den ner igen. Ingen skillnad om motorn är igång eller inte.

 

Vad ska det vara för motstånd i givarkabeln, omh?

 

Ingen skilnad när jag har provat att flytta givaren på motorn manuellt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vet jag inte exakt hur det ser ut på din motor.

 

På Yamaha sitter det en brytare i framkant på motorn, inte alls ovanligt att den eller tiltbläcket går sönder.

 

Eller så har brytaren justerat sig fel.

 

Jag skulle börja där.

 

Mvh

Micke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Pumpe!

 

Fick du ordning på trimmätaren? Har råkat ut för samma problem som du med en ny Suzuki DF115. Alla säger att det är jordfel, men jag har provat allt nu känns det som utan att ha åtgärdat felet. Har installerat många Suzuki-motorer men aldrig råkat ut för detta!

Edited by Sardaukar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.









×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy