Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024
Epoca90

Reservdelar/tillbehör till Nimbus 26 Epoca

Rekommendera Poster

Hej, Jag är sedan ett par veckor ägare till en Nimbus 26 Epoca. Är det någon som känner till om det finns någon annan firma än Nimbus spm säljer reservdelar och tillbehör till nimbusbåtar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Intressant fråga då jag själv ofta funderat över Nimbus höga priser på kapell, dynor mm. Om man vill ha originaldelar med Nimbuslogga på så är det tyvärr Nimbus eller någon av deras åf som gäller. Annars kan man väl tex gå till en bra kapellmakare och be dem göra ett nytt kapell med det gamla som ritning. Borde bli billigare. Detsamma gäller för dynor och kuddar där man bör kunna få en vilken firma som helst som är specialiserad på detta att göra liknande. Fast utan loggan då förstås. Och den där loggan tycks vara viktig att ha på baksidan av förarstolen för många som väljer att köra Nimbus.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vilka reservdelar är det frågan om? Jag hör till dem som inte tycker loggan är det allra viktigaste…  :rolleyes: Delar som ventilatorer, duschhållare, insugsgaller, luckor kranar etc finns ju oftast på ställen som Erlandssons eller Seasea. Oftast i standardmått som går att byta rakt av mot det gamla slitna. För större jobb som snickerier etc finns också fristående båthantverkare att tillgå, många med erfarenhet av att bygga liknande båtar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...