Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
gusgez

Värde på Silver Hawk 540 CC, 115 Mercury?

Rekommendera Poster

Vad tror ni värdet är på min Silver Hawk 540 CC, med en två takts 115 Mercury. Allt från 07. All el nyligen genomgången. Inkl. GPS plotter garmin 172C. Spöhållare. Tampar. Ankare. Dynor. Pulpetöverdrag. Ob. Trailer. Skicket är som nytt.



Senast ändrad av gusgez | 20 augusti 2012 | 15:42

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Max motor 540 CC är godkänd för verkar vara 100 hk, så det kan bli problem med försäkringen. Det skulle kunna vara argument för lägre pris.

Nypris efter rimlig prutning verkar vara 250 tkr och din båt är 5 år gammal, skulle väl tycka att man då ska dra av åtminstone 20% på båten och 30% på motorn, alltså max 190.000 kronor. Om köparen vill ha trailer är det värt nått, annars bättre att sälja den separat.

Sedan tycker jag det är viktigt att serviceboken för motorn är ifylld, eller åtminstone att du har kvar kvitton på att du har köpt motor- och drevolja, oljefilter och övrigt som ska bytas varje år.

Fast avgörande är väl vad andra båtar med samma funktion kostar, de som köper begagnat har ofta ett maxpris de vill betala.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Gå in på Blocket. Kolla vad dom begär för liknande och ta en funderare på varför den billigaste är osåld. Det är under det priset ett försäljningsvärde är idag och är det så att motorn är för stor så ska du skriva ner det ytterligare pga försäkringsproblem och ej CE gilltigt ekipag

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...