Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024
Ockelbo-Ht-16

Temperatur på kött

Rekommendera Poster

Håller på å grillar lite älgryggbiff å kom på att ja måste fråga...

Vilken stekgrad och temperatur föredrar ni på nöt/viltkött?

Mvh Peter

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

60-63 grader ta sen ut och linda in i folie täck med handuk och låt stå i 10 min skär sedan upp köttet då är det lite rosa i mitten. Mums.



Senast ändrad av Nimbus10 | 24 juni 2012 | 08:53

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kan bara meddela så här dagen efter att ryggbiffen blev suverän, grilla upp det till ca 57 grader och linda in det i folie en stund... mört så man kunde skära det med en smörkniv cool

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...