Ockelbo-Ht-16 0 Postad 23 Juni , 2012 Håller på å grillar lite älgryggbiff å kom på att ja måste fråga... Vilken stekgrad och temperatur föredrar ni på nöt/viltkött? Mvh Peter Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Nimbus10 0 Postad 24 Juni , 2012 60-63 grader ta sen ut och linda in i folie täck med handuk och låt stå i 10 min skär sedan upp köttet då är det lite rosa i mitten. Mums. Senast ändrad av Nimbus10 | 24 juni 2012 | 08:53 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Ockelbo-Ht-16 0 Postad 24 Juni , 2012 Kan bara meddela så här dagen efter att ryggbiffen blev suverän, grilla upp det till ca 57 grader och linda in det i folie en stund... mört så man kunde skära det med en smörkniv Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser