Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024
BoatSven

Gasolkök i båt?

Rekommendera Poster

Visst döms de ut...men det ges inte någon förklaring till varför de skulle vara så dåliga. Jag kan inte se varför de skulle vara farligare i en båt än i en kajak eller i en ryggsäckspackning, åtminstone för oss som bara övernattar i båten en natt eller två någon gång ibland. Dock tror jag inte att de portabla köken riktigt håller för att alltid förvaras i båten och utsättas för konstant slitage och korrosion.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är väl inte mindre farligt om man sover 1 natt mot om man sover massor med nätter? Det resonemanget håller väl bara när det kommer till målarfärg eller mögel inte när det kommer till gasol :)

vad gäller en låga/portabelt kök: det blir ju väldigt hög camping-varning vilket jag tycker är rätt ovärt. Åandra sidan, är man ute säg 1 månad, så har man 11 månader under resten av året att ha ett bekvämt kök...

Men o mdet inte är ett alternativ att bygga ett kök permanent i ruffen, då kanske triangakök eller liknande egentligen funkar lika bra. Men som folk påpekat ovan, inte så säkert det heller.

Jag vet folk som kör fotogenkök som är väldigt nöjda. det luktar gott också. däremot noll koll på om det är säkrare. förmodligen inte.   

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...