Amanda31 21 Postad 25 Augusti , 2011 Sommarens vinnare när det gäller tugg till fördrinken: rökta musslor i olja Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Jes_ 0 Postad 26 Augusti , 2011 Salta pinnar duger också Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Westfjord26 9 Postad 26 Augusti , 2011 Dom är en riktig höjdare, men rör ihop en Aioli och doppa dom i, det säger poff i munnen Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Terrafobica 68 Postad 26 Augusti , 2011 Det finns väldigt få saker jag inte äter, men musslor tillhör den oätliga skaran, urk. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Marrexxx 66 Postad 26 Augusti , 2011 -Ingen dum idé rökta musslor. Sännande smak och en burk håller länge i båten. Det vill säga man kan alltid ha den liggande där. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Amanda31 21 Postad 26 Augusti , 2011 En annan konservhöjdare är ju makrill i tomatsås, men det är ju mer lunchmat. Men f-n så gott med mörkt bröd, lite lök, svartpeppar och en riktigt bra pilsner.... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser