Jump to content
Saturday 03 December 2022
Sign in to follow this  
Tolly

Passa på att få nya seglarintryck i Stockholm i juli 2011

Recommended Posts

Jag vill bara ge er möjlighet att få nya infallsvinklar när det gäller segelbåtsalternativ, genom att upplysa om IMM2011, International Multihull Meeting i Stockholm 21-24 juli i år. Där kommer att medverka och tävla trimaraner och katamaraner i storlek från mindre tävlingstyper upp till större cruisingkatamaraner i en familjeinriktad internationell träff. Deltagarna kommer från de nordiska länderna, övriga Östersjöländer samt kanske även från andra Europeiska länder och det beräknas komma mer än 100 båtar till mitt inne i Stockholm.

Gör som jag och få nya intryck när det gäller seglingsformerna. Jag visste sjäv tidigare att katamaraner var stora och klumpiga, lätt slog runt i hårt väder, inte kunde kryssa och var fula som stryk...något som jag nu efter egna erferenheter insett varit totalt fel. Att segla katamaran ger en helt annan känsla i seglingen...positiv eller negativ är upp till var och en, men annorlunda är det.

Sök på IMM2011 för att få mer information. Det går utmärkt bra att komma utan båt också, eftersom det som sagt är mitt i Stockholm.

Välkomna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som information vill jag bara meddela att för den som är intresserad, så är sista anmälningsdagen till lägre pris, den 31 maj.

Sök på IMM2011.

Välkommen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...