Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024
535GT

Tips till Admin och andra intressenter.

Rekommendera Poster

Då det är ganska vanligt förekommande att användare raderar sina inlägg, borde detta forum använda sig av det som är brukligt i andra forum. Låt det gå att radera sitt inlägg, tills någon har svarat på det. Efter någon har besvarat ens inlägg, ska det ju inte vara möjligt att plocka bort det.

Detta för att blir rejält svårt att diskutera en tråd om några besvarade frågor, helt plötsligt är borta. Har man inte citerat, utan bara besvarat ett inlägg, blir det då en väldigt svårläst tråd. Det ska ju endast vara admin som ska kunna radera ett inlägg, el tråd.

Vad tros? Är vi beredda på detta här på MG?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Är som Flipper säger. Är frågan eller ämnet besvarat så ska den låsas likaså med efterkommande svar men med ett förbehåll. Man ska ha tid på sig att kolla sitt inlägg / svar för rättning m.m.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Donna-Lee

Mm, det skulle lösa de flesta av påhoppen också. I.o.m att man då inte blir feltolkad tack vara att någon som man svarar, tar bort sitt inlägg. Iofs får man skylla sig själv att man inte citerar inläggen, men kanske att det ska vara obligatoriskt. Automatisk citering Skrattande

/U

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...