pettja 0 Postad 2 Maj , 2007 Ta en fransyska tex och sätt i ungnen på ca 90 grader i 6-8 timmar beroende på storlek. Därefter lägg i din favorit marinad men uteslut oljan, i ca 3-6 timmar. Skär i tunna skivor. Salt och god sjömat.Håller ganska länge.Tips på marinad. 1 dl japansk soya 1 dl vatten 3-6 Vitlöksklyftor Salt o peppar Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
gittan 0 Postad 19 Juli , 2007 Hej detta ska jag testa Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
nutshell 1 Postad 19 Juli , 2007 Snabb mat var det! Fiskpinnar med mos Dra till din service butik som ligger på hørnan och tjinxa snällt på Mouhamed som står bakom kassan. Inførskaffa ett paket Eldorado fiskpinnar och pulvermos som han antagligen køpt før 20 spänn på Willys men som du nu får punga upp øver 60 spänn før før att du är før lat før att gå längre. När du väl är hemma sliter du fram kaffekokarn och brødrosten. Ladda kaffekokaren med vatten och pulvermos OBS EJ FILTER I!! det skall rinna igenom pulvret ner till kannan. Fyll brødrosten med fiskpinnar. du får i ca 6 pinnar i varje fack. POFF så har du en gourmet måltid på 5 minuter. Tipps: Passande dryck till denna måltid är en garage varm Pripps blå Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Marrexxx 66 Postad 29 December , 2007 en variant på tjälknöl. Jag minns 80-talet. och blir sugen på att slänga i hop en potatisgratäng och korka upp en flaska lantvin. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser