Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
Gäst Ullis

Japan-inspirerad lax som förrätt

Rekommendera Poster

Gäst Ullis

Var ikväll hemma hos vänner där vi avnjöt en förrätt som vi faktiskt kunnat äta oss mätta på om vi inte haft en god huvudrätt väntande....

 

Skär gurka i 5 cm långa bitar, gröp ur mitten så det blir en stående skål.

Spara urgröpningen...

Blanda ihop creme fraich och en klick Wasabi och lägg i gurkan.

Skär gravad lax i tärningar.

 

Ställ en gurka med wasabi-fraiche på en tallrik och lägg lax-kuber brevid. Lägg också wasabi-ärtor (naturgodis-avd) på tallriken.

 

Mums! Lite japan-inspirerat och man kan lägga till diverse attiraljer som man själv tycker.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...