Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024
Gäst Ullis

Gott till rökt makrill och nypotatis

Rekommendera Poster

Gäst Ullis

 

Späda morötter, snitta diagonalt.

Färsk grön sparris, skala och snitta diagonalt. 

200 g haricots verte

Koka dessa i lätt saltat och sockrat vatten på svag värme.

 

Blanda

crème fraiche

1 msk söt senap

1 msk vinäger

1 tsk socker

1 knippe finhackad dill

salt o peppar

Låt stå några minuter.

 

Slå av grönsakerna och blanda dem i såsen.

 

Mmmmmmmmm! Servera till nypotatis och rökt makrill (gärna svartpeppar)

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hi, detta måste vi prove. Jag har tyckt det blev lite boring med bara makrill med tillbehor. Nu vet jag vad jag ska overrask family med i sommer. Tack for tipset!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...