Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024
mellan

Våra politiker- Moralens väktare

Rekommendera Poster

hmmm mailen är skickade av en en politisk obunden moralens väktare Vad var det nu den här tråden kallassmiley-surprised.gif\

 

 

S medger förtalskampanj mot Reinfeldt

Socialdemokraterna medger att den förtaltalskampanj om Fredrik Reinfeldt som pågått via e-post i flera veckor kommer från socialdemokraternas partihögkvarter på Sveavägen i Stockholm. Det avslöjar Aktuellt i kväll.

Uppgifterna har bekräftats av partisekreteraren Marita Ulvskog. Smutskastningen av Reinfeldt har bl.a. innehållit uppgifter om att han begått skattebrott och köp av sex-tjänster. Också hans familj har dragits in.

Marita Ulvskog vet vem det är som har skickat mejlen och samtal med denne pågår. Händelsen har polisanmälts.

Personen än så länge hemlig
-Det är tyvärr så att det är en medarbetare hos oss som har skickat de här mejlen och för oss är det oerhört viktigt att mycket tydligt och hårt markera att det här är oacceptabelt, säger Marita Ulvskog till Rapport.

Ulvskog beklagar det inträffade men vill inte uppge vem av de 80 funktionärerna på partihögkvarteret det rör sig om. Hon förnekar att mejlen skulle representera en stämning som finns på det socialdemokratiska partihögkvarteret.

Moderatledaren Fredrik Reinfeldt är chockad och hoppas att detta ska leda till att förtalskampanjen upphör.

-Även om vi trodde att det var socialdemokraterna känner jag mig ändå chockad över bekräftelsen, säger han till Rapport.

Kallades för veckans snackis
Rapports inrikespolitiske kommentator KG Bergström tillhör dem som har fått mejlen som även skickats till ledarskribenter. De har marknadsförts som veckans snackis och komma från en politisk obunden moralens väktare.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Hmmm,hörde på radion häromdan att i värmland hade olyckorna ökat markant de senaste året pga.höga hastigheter och rattfylla bla.Undras vad de sysslar med där.....förutom...13.gif\

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Dessa tuffa?

 

Vargskyttar SKALL bakom lås och bom! *Punkt*

- Skrev jag pungslås... smiley-yell.gif\

 

Jävl@ NOLLOR med liten peni.!

 

I min Värld jämställer jag dessa Slaktare med Pedofiler!

- Man ger sig på oskyldiga offer...

 

Men vargen river ju renar, får och jakthundar?

 

- Håll då reda på ert kreatur! Vargen fanns i Sverige långt innan ni konstruerade ERA LAGAR!

 

*Life On*

/Lasse

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mats Lindström, 33, är mannen bakom förtalsmejlen mot Fredrik Reinfeldt.
Han är en av Göran Perssons närmaste medarbetare.

LYXRESA FÖR S-TOPPARNA Vingården Domaine Rabiega i södra Frankrike ägs av statliga Vin & Sprit. Här deltog Mats Lindström i en konferens hösten 2003 tillsammans med Göran Persson och flera av hans närmaste medarbetare. Sällskapet stannade i tre dagar. Goda måltider med fina viner varvades med överläggningar och utflykter. Mats Lindström har jobbat på partihögkvarteret sedan 1999. Hans opinionsanalyser ligger till grund för socialdemokraternas valstrategi. Fram till mejlskandalen var norrbottningen Mats Lindström mycket respekterad inom partiet – och betraktades som något av en svärmorsdröm.

Pinsamt nog är jag också Norrbottning... Men ack att jag skulle känna medhörighet till denne svikare...

*Fy Fan On*

/Lasse

post-3886-1394234567,1742_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
He bödd int höfs me skämmat som svärfar skulle utbrista! Jag är oxå norrbottning i själen men nog fsasen får de dumma skämmas för sig så skäms jag för mig5.gif\Det skulle allvarligt talat underlätta om det syntes utanpå vem som har anlag för att bete sig som en idiot!
Hans beteende gagnar definitivt inte sossarna till hösten. Han har gjort stor skada, men det finns väl alltid en eller annan som mår gott av det också och kommer att dra nytta av det.Ju mer man kan lyfta fram klavertrampen desto mer kan man skyla över sina egna tillkortakommanden. Därför är det så j...a idiotiskt gjort om man vill gynna sitt parti. Han måste ha fått ett rejält hjärnsläpp . Alla vet ju, eller borde veta att det är möjligt att spåra både mail och telefonsamtal.
Nej fram för en hederlig och ärlig valkampanj. fram med ideologierna och REALISTISKA vallöften som skall genomföras. Jag är så less på att man smetar obehagliga  fakta under stolen för att plocka fram dessa direkt efter valet och hoppas på att vi glömt detta till nästa  val.
Gulans matte



Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Se upp för rikoschetten, det är inte säkert att du träffar det du siktar på, kom att tänka på ditt hakskott2.gif\

 

 

HAPARANDA.På tisdag hålls rättegång i Haparanda tingsrätt mot moderatpolitikern Kent Alanentalo från Övertorneå. Han står åtalad för jaktbrott.

Den 18 september i fjol anhölls Alanentalo. Kvällen innan ska han i Ylinenjärvi utanför Övertorneå ha skjutit en vuxen älg trots att hans jaktlag fyllt licensen på vuxna djur.

Enligt åklagare Thor-Bertil Mjörnerud ska det ha skett vid 19.30-tiden. Alltså efter solens nedgång. Analyser från Statens kriminaltekniska laboratorium har visat att kulan som hittades
i älgkroppen kom från Alanentalos älgstudsare.

Rikoschett

Alanentalo själv har hävdat att han sköt på en kalv, men missade och att kulan måste ha rikoschetterat och träffat den vuxna älgen. Alanentalo är ordförande för moderaterna i Övertorneå. Han sitter i kommunstyrelsen och är gruppledare i kommunfullmäktige.
Straffet för jaktbrott är böter eller fängelse i högst ett år.

 

 


Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
jag fick ocksa ett anonymt mail som pekade ut fredrik som freddie, mardrommen är inte over den vantar er om ni rostar pa freddie. jag tror mailet kommer från moderatorn pa...

rosta pa mig gorun

post-16699-1394234567,3235_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Några av rötäggen i M...

 

- Undrar Vem som kastar sten i glashus? 2.gif\

 

1. Klicka här

2. Klicka här

3. Klicka här

4. Klicka här

5. Klicka här

6. Klicka här

7. Klicka här

8. Klicka här

9. Klicka här

10. Klicka här

11. Klicka här

12. Klicka här

13. Klicka här

14. Klicka här

 

*Pust On*

/Lasse

 

P.S. Undrar när denna tråd om Sanningar skall låsas? D.S.

post-3886-1394234567,3481_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Lasse undrade

P.S. Undrar när denna tråd om
Sanningar skall låsas? D.S.

Det blir väl när när vi antyder att bondepartiets ordförande Maud har gått över gränsen med en minderårig tjur. Ingenting förvånar längre. Rattfylla, tjuvjakt, pedofili, porrsamtal och smutskastning. Lika bra att vi köper lotter och låter Loket avgöra valet med sitt lyckohjul

Bild från Valdagen 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Rösta om tidernas politiska groda!

De har sagt mycket dumt genom åren. Efteråt har det blivit pudlar eller avgång. Vilken är din favorit bland alla politikergrodor?
Kolla bildspelet - minns och rösta!

Mvh /Lasse

post-3886-1394234568,3866_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

God Morgon!

 

Pillar in en liten film där före detta försvarsministern och nu landshövding Anders Björck virrar till det i Helsingfors:

 

Klicka här

Ett gott skratt förlänger livet, tacka våra politiker för det! 21.gif\

 

*Mer inlägg On*

 

/Lasse

 

 

 

post-3886-1394234569,1243_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Domen har fallit, det är förbjudet att jaga efter solens nedgång men förmildrande omständighet att det var så mörkt så han inte såg vad han sköt på 

Politikern fälld för tjuvjakt trots att skotten var ett misstag

 

ÖVERTORNEÅ.I går kom domen mot kommunpolitikern Kent Alanentalo, m, från Övertorneå. Haparanda tingsrätt fann honom skyldig till jaktbrott och straffet blev villkorlig dom med 50 timmars samhällstjänst.

 

Det var vid förra årets älgjakt, i Ylinenjärvi viltvårdsområde, som Kent Alanentalo skadesköt ett vuxet djur efter solens nedgång.

Jaktlaget hade bara kalvar kvar att skjuta och eftersom Alanentalo bedrev jakt i okänligt ljus anser tingsrätten att han bidragit till att värdefullt vilt skadats.

Detta, tillsammans med att han brustit i information till sin jaktledare, innebär att tingsrätten anser att ett bötesstraff inte är tillräckligt.

Osannolik

I rättegången för två veckor sedan visade åklagare Thor-Bertil Mjörnerud skriftlig bevisning från SKL, Statens kriminaltekniska laboratorium. Där framkom att kulorna som hittades i den skjutna älgen med största sannolikhet kom från Alanentalos jaktvapen.

I och med det ansåg tingsrätten det styrkt att politikern skjutit den aktuella älgen. Alanentalos egen förklaring, att kulan var ämnad för en kalv men rikoschetterade och träffade det vuxna djuret, är enligt rätten så osannolik att den helt kan bortses ifrån.

Genom vittnens uppgifter anser tingsrätten det vara bevisat att Alanentalo sköt djuret efter solens nedgång, något som är förbjudet enligt jaktlagen.

Inget uppsåt

Dock menar man att utredningen inte tyder på att Kent Alanentalo uppsåtligen påskjutit älgen. I stället talar politikerns egna uppgifter för att han han misstagit sig på djurets färg och storlek, möjligen på grund av rådande ljusförhållande.

Vid en samlad bedömning av omständigheterna i målet valde tingsrätten att följa åklagarens linje. Alanentalos dom, villkorligt med 50 timmars samhällstjänst, motsvarar ett fängelsestraff på en månad. Han ska också betala 500 kronor enligt lagen om brottsofferfond.

Alanentalos jaktvapen, med tillhörande ammunition, stannar kvar i polisens förvar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja du Janne!

 

Tjuvskyttar skyller ju ofta på synen... 13.gif\

 

- Vad ska Kent Alanentalo skylla på?

 

*Usch on*

 

/Lasse

 

post-3886-1394234572,8798_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Oj-Oj...

 

Vaknade nu, mitt i natten med en så Hemsk mardröm! 13.gif\

 

Hade kopplat in några elektroder i hjärnan och spelade in drömmen faktiskt...

 

- Nu är det er tur att inte kunna sova! 9.gif\ *Hurva*

 

Klicka Här Om ni törs!

 

*God Sömn On*

 

/Lasse

post-3886-1394234573,0369_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Billig lunch?

 

Klicka Här

 

Citat från Expressen:

 

En av Danielssons närmaste medarbetare är departementsrådet Helen Eduards. Under förra året deltog hon vid inte mindre än 18 representationstillfällen, då han stod för notan.

 

Ja, resten kan ni säkert räkna ut själv...

 

*Fy On*

 

/Lasse

post-3886-1394234573,3865_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Lasse, det är väl inte det här du tänker på. Klippt från en annan site på nätet.

 

Danielsson var inte på jobbet på hela annandagen

I dagens Aftonbladet kan man läsa en story om Lars Danielsson, Göran Perssons närmaste män som hamnat i skottgluggen i samband med Tsunamihanteringen. Han har lovat dyrt och heligt att han gjort sitt jobb, kontaktat UD:s Hans Dahlgren och överlag skött sig exemplariskt.

 

Att något är skumt har stått klart ganska länge, främst på grund av KU-majoritetens vägran att begära ut telefonlistorna som skulle kunna klargöra vilka kontakter som fanns mellan Danielsson och Dahlgren.

 

Och nu börjar en bild klarna. Aftonbladet har granskat Danielssons krognotor och kommit fram till att han med jämna mellanrum bjuder någon på väldigt dyra krogar på olika håll i världen, givetvis på skattebetalarnas bekostnad. Normalt redovisar Danielssons vilka han bjuder på middag, men i just dessa fall vägrar han att göra det. Källor på såväl Aftonbladet och Expressen säger att den som bjuds på dessa restauranter är Helen Eduards, ett departementsråd som tydligen står Danielsson väldigt nära...

 

Men det är egentligen inte det intressanta. Att politiker är vårdslösa med skattemedel är inget nytt.

 

Det intressanta är den story som kvällspressen sitter på men ännu inte släppt som säger att Lars Danielsson inte hade en susning om vad som hände på kontoret på annandagen, helt enkelt eftersom han inte var där! Flera av varandra oberoende källor säger att Danielsson inte var i närheten av statsrådsberedningen förutom möjligen någon snabb vända under eftermiddagen. Alltså kan han knappast ha hållit i trådarna eller gjort något försök att samordna någon svensk insats tillsammans med UD-kollegan Hans Dahlgren. När han enligt egna uppgifter varit på sitt arbete har han istället spenderat annandagen tillsammans med...Helen Eduards.

 

Om så är fallet har kvällspressen skaffat sig ett scoop av synnerligen stora mått. Det är bara att vänta på att de släpper storyn. Under tiden är det bloggosfärens jobb att rapportera om hur vår statsförvaltning sköter sig.

 

*Fy On On*

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Albin!

 

Stänk jo, vi gör så Gôtt vi kan... 21.gif\

 

*Mys On*

 

/Lasse & Ru

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...