Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
Gedda

Skatt & Körkort

Rekommendera Poster

Ska  Vi tillåta tjuvarna som sitter i makten att fortsätta att hitta på luftskatter för att tömma våra plånböcker.

Hur mycket ska vi tåla , ser ni inte att regeringen blåser oss varje dag med sina lögner , har ni inte vaknat än eller ska vi fortsätta tillåta denna massiva stöld, dem lurar oss och i sina lögner skyller dem på EU eftersom det har blivit den nya syndabocken fast EU länder inte har dem regler och lagar Svenska rigeringen pratar om .I Syd Europa lever man i frihet här har vi en PARLAMENTARISK DIKTATUR

 

Öppna ögönen och VAKNA

 

MVH5.gif\

 

Maximus

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja vilken tråd.Hur kan nån påstå att vi ska betala mer skatt än som sker.Ja det är ju för i h-e skatt på precis allting o de höga gubbarna sitter där i toppen o spekulerar bort våra pengar.Ja det gör ju ingenting för det de gör av med tar de ju snart igen på nån ny fin beskattning.Hur kan nån kläcka att vi ska ha mer skatter o även ställa sej villig till detta?Hade förstått om det var ironi över det hela men vederbörande menar ju uppenbarligen inte så.

Är det inte gott o kunna sätta sej i båten man köpt för svarta pengar o kunna koppla av med den skattefria dunken o några polare en helg.Tycker det är en frihet man vill behålla.Men visst snart har de väl förpestat den tillvaron oxå.Inget varar ju för evigt.Sen hur många av Sveriges båtägare är det som har dessa feta fartyg o glider runt i.Ska väl inte glömmas att säkert mer än hälften är roddbåtar.Va f-n kostar en sådan.Där räcker med ett svartjobb en helg för o köpa en sådan isåfall.Blir inte alls mkt skattefusk enl min mening iaf.Sen börjar det då ska det tankas o skatteriet är på gång.Förutsatt att han har en motor då förstås.Kostar många kr sjömilen i skatt.Ja om han så skulle ro o svalka sej med finska Lapin Kulta mellan varven så skulle även detta ge staten mera klirr i kassan.Oavsett va man gör tjänar de väl på.Ocg det allredan mer än väl.Om ja får säga min mening.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

De försöker hämnas gamla tider spritsmuggling som då ofta skedde med båtar.

 

Jag drog en lustighet för barnen vid söndagsmiddagen.

(Jag själv tänkte på alla som som förr inte vågade göra något på vår arbetsplats med risk för att få skäll av chefen om det någon gång gick fel)

 

Den som inte gör något riskerar aldrig att göra fel.

 

-Ah, politiker!!! svarad grabben omedelbar.

 

Och visst har han ju rätt. De vågar inte göra något nytt, kreativt. Då finns en risk att det går fel. Hellre gör de något beprövat eller ingenting alls.

 

Föreslå något nytt, kreativt, och få kommentaren:

-SÅ har vi aldrig gjort förut. Sitt ned och håll tyst och skäms.

 

Föreslå en skattehöjning och få en dunk i ryggen av Göran.

 

 

mvh Roland 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

klart det är bra med körkort. Dels blir folk mer kunniga och färre olyckor sker. alla tjänar på det. Och det kommer troligen vara teoretiskt. Motsvarande förarintyg, och de flesta har väl det? Inte så konstigt att man behöver ta det annars. Utan förarintyg kan man inte föra en båt. Man måste kunna navigera, säkerhet, väjningsregler, lantärnor mm.
www.sjokunskap.se
/Fredrik 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad är oddset på att det är du som ligger bakom den sajten då? Lite smygreklam är alltid bra när man inte kan eller har råd med vanlig marknadsföring.

 

Eller att det är din kompis som ligger bakom eftersom ni verkar bo ett stenkast ifrån varandra oxå.....

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Reklam Fredrik är inte tillåten på forumet.

 

Tipps, köp dig en reklamplats.

 

 

Du borde läst trådarna där Cilla fick kritik för motsvarande.

 

 

/Roland

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu är tråden igång igen.... hur går d med skatten (körkortet)??? någon som hört nått??? D har varit tyst länge nu.... Hmmmmmm.... ?????

 

!!!MVH REXCO!!!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...