Jump to content
Wednesday 24 July 2024

Search the Community

Showing results for tags 'winch matic'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • EldriftsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag Bryggsnack
    • Frågor BryggSnack
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack
  • MV-Marin 6600 FC's Ämnen

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 1 result

  1. Ankarspelet reagerar inte på kontrollen över huvudtaget. Winch matic MX ankarspelet har en knapp man skall trycka på i tre sekunder för att få igång det. Detta fungerar, lampan börjar lysa och blinka som den skall. Det är allt som händer. Ifjol fungerade det som det skulle, men efter transport hem efter inköpet använde jag inte spelet före jag tagit upp båten. Då skulle jag ha ut ankarlinan, och då knäppte det bara till en gång, och automatsäkringen till spelet slog ur. Sen är det dött. Jag gjorde som man skall, och släppte mekaniskt ut en del lina, och skulle då köra in det tillbaka, men inget händer över huvudtaget. Till saken hör att jag hittade ett stort relä bland reservdelarna, kan det vara det som har farit igen (eftersom det uppenbart blivit bytt förr).
×
×
  • Create New...