Jump to content
Friday 21 June 2024

Search the Community

Showing results for tags 'tänder inte'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • ElBåtsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag Bryggsnack
    • Frågor BryggSnack
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack
  • MV-Marin 6600 FC's Ämnen

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 2 results

  1. Hej! Har en Mercury EFI 60 hk som från ena dagen till den andra slutat starta. Den drar igång cylindrarna men den tänder inte. Har pumpat fram soppa till filtret och ser att det finns bensin i koppen. Batteriet är fulladat. Alla säkringar ser hela ut. dödmansgreppet står på ”Run” Funderar om det kan vara Defa startspärren som börjat krångla. Men är osäker eftersom den då brukar vara helt död när man glömmer trycka på fjärren. Eller kan det vara så att den inte sluter kretsen mot bensinpumpen men att allt annat ger signal från Defa? Någon som har varit med om Defa gb201 problem där man får ström till motorn men saknar tändning? andra tips att kolla mottages gärna:)
  2. Hej! Är hyfsat rookie vad gäller motorer men har försökt och tom läst manualen. Sjösatte i söndags. Motorn var otroligt segstartad men startade trots allt efter 15-20 min testande. Var ute och körde i dryga 2h under söndagen(inkl stanna och tanka). Kunde inte släppa den dåliga starten så jag knallade ner igår och försökte starta den men den ville inte tända(startmotorn gick men inte ens en nära att tända motorn). Gick ner ikväll igen men nu med lite verktyg, mätte batteriet (12.8V), kollade säkringen, tändstiften. När jag sedan skulle testa att starta så gick inte ens startmotorn runt.(eller det kom ett märkligt gällt tjut första gången men sedan klickar det bara när jag vrider försöka vrida på tändningen) Någon som har ett tips innan jag ringer någon riktig meck? Mathias
×
×
  • Create New...