Jump to content
Thursday 15 April 2021

Search the Community

Showing results for tags 'md40'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • ElBåtsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag
    • Frågor
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 1 result

  1. Hej. Min VP md40 har problemet att när den körts ett tag och kommit upp i temperatur (70 grader) så ångar det och tränger ut vatten ur expansionskärlet. Första gången detta hände körde jag på med full gas och efter nån minut hojtade grabben till med att "det ryker här pappa". Så länge jag håller mig på tomgång eller väldigt svagt pådrag så händer inget, men direkt man trycker på lite så svämmar det över och ryker. Testade först att byta och spänna remmarna då dom var väldigt slappa, men det har inte hjälpt. Satt o diskuterade lite med kollegor och efter att ha dividerat om termostat, topplock, trasig pump osv började vi fundera på om det inte kan vara så enkelt att det är expansionskärlets lock som är utslitet? Det står "50 kPa" tryckt på locket och jag tänker mig att den bara är i dåligt skick och ger mina problem. Vad tror ni här på forumet? Sen en bifråga om oljetrycket.. Efter jag har bytt olja, hällt i 6 liter, så får jag ett hiskeligt oljetryck (mätaren slår i botten) fram till att man fått upp värmen i motorn. Då går trycket ner till normalt. Inget att bry sig om eller nåt att verkligen se över? Stort tack för all input man kan få. Med vänlig hälsning
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy