Jump to content
Saturday 20 July 2024

Search the Community

Showing results for tags 'AQ140'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Senaste nytt på maringuiden

Categories

  • Kustkort

Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • EldriftsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag Bryggsnack
    • Frågor BryggSnack
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack
  • MV-Marin 6600 FC's Ämnen

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 1 result

  1. Motorn går varm då det inte kommer in sjövatten för kylning. Provade på land. Med spolmuff på drevet kom det inte fram vatten. Kopplade trädgårdsslangen direkt på slangen till sjövattenpumpen och den kyldes perfekt. Trodde att felet var spolmuffen som inte slöt tätt kring drevet. Provade i sjön. Inte en droppe kom ut med avgaserna och motorn för varm inom kort. Trodde att det var tätt i drevet. Spolade baklänges in i drevet genom slang mellan drev och sköld. Vattnet kom fint ur vattenintaget på drevet. Funderar på om det sugs luft någonstans. Impellern är fräsch. Packboxen på insida pump ser helt ok ut. Packning mellan lock och pump är gammal men verkar ändå täta bra. Korsstycke/medbringare innanför pumpen är dålig, trasigt/sprucket gummi och metallbiten är böjd. Beställt ny men den ska ju inte påverka så länge impellern snurrar ordentligt. Det fungerar alltså bra med ordentligt tryck in i systemet men inte om pumpen ska suga själv. Vad kan vara fel?
×
×
  • Create New...