Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Pelle73

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Pelle73

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för hjälpen.. Vi saknar 1 nyckel så igentligen så kan man ju lika väl beställa 1-2 nya nycklar så klarar Vi det. Är det någon som har köpt ny nyckel? Så man vet att de passar. Ser att det finns nycklar från utlandet för strax under 100 kr / st. Bara så de passar.
  2. Vi undrar lite vad det kostar att byta ut tändningslås på våran båt. Motorn är en Evinrude och den sitter på en Ryds 480 styrpulpet. Vart köper man nytt tändningslås?
  3. Då får Jag leta efter en minst 5 meter och ca 40 hk
  4. Hej Jippe! Tack för Ditt svar. Är Du långt ut och fiskar i Landskrona när Du är ute och vilket djup ungefär. Jag skall leta vidare på Blocket efter en båt. Inte lätt att hitta en bra båt som man vill ha. Någon som har fler förslag på båt?
  5. Hej alla! Snart borde väll Näbbgäddan vara på ingång i Halmstads trakten. Kan det vara ca 2-3 veckor kvar?
  6. Tack för Ditt svar! Jag har kollat mycket på blocket den senaste tiden. Jag önskar info ang motor storlek som man behöver för att köra ut å fiska i sundet / havet. Även om det skall vara en 2 takt eller 4 takt. Någon speciell båt som är mer anpassad för havet? Det finns gott om båtar på Blocket men det skall helst vara bra när man köper den så den passar i havet.
  7. En fråga till. Vad gäller i havet med motorn? Ska det vara 2 takt eller 4 takt?
  8. Tjena! Jag ska köpa en båt som Jag skall ha å köra med i havet omkring Helsingborgs området. Vad skall man ha för modell och vilken storlek ska man ha på motorn.. Några säger att man skall ha minst 40 hp. Jga vetr några som kör ut med 10 hp. Vad behöver man ha? Vi skall ha båten enbart till att fiska med. Så det skall inte vara någon båt för att sova i. Tacksam för svar med förslag och tips. Jag har tänkt mig max 40 000 kr komplett.
×
×
  • Skapa nytt...