Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

antos_74

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om antos_74

  • Placering
    Kadett
  1. Lite segt. Ska kolla vad jag har. Har en ad41p på min och den gör runt 32 på Max så nåt borde de ju vara.
  2. Hej ! Någon som äger eller ägt en windy 32 scirocco eller tornado som kan beskriva lite skillnader mellan dessa ? Kollat lite youtube men skulle vilja veta lite mer historik och skillnader.
  3. Nån som vet om det finns någon ritning till en vagga för bella Falcon 26 ? Eller nån som har en vagga till salu?
  4. Ja de verkar som att de bara är en slang med ventil men den står öppen jämt, när jag hämtade båten också kanske bara åker ur när man kör.... Tömningen är bara några cm under vattenlinjen. Vill bara veta hur de är tänkt men då borde jag bara stänga ventilen och göra en tömning av tanken. Ser ingen avluftare ännu... Bättre lukt när man spolar.
  5. antos_74

    Septitank

    Hej ! Jag äger en Bella Falcon och förstår mig inte på Septitanken, däckstömning ovanför, en slang finns som går ut genom skrovet vart är pumpen? Borde inte vara nån slang ut om de är tänkt att man ska tömma i sug.
  6. Har ni testat att sova ute i sittbrunen. Blir de tillräckligt varmt med värmare?
  7. Hej! har du någon mail, skulle vilja höra lite om flipper 787
  8. Man kanske vill köra 800 distans per år, då har den en viss betydelse. Sen finns de ju ett andrahandsvärde att tänka på+ all hanteringen av diesel är betydligt trevligare.
  9. Hej falcon är en fin båt bara man hittar rätt motor. Är bara lite osäker på frihetskänslan i kabinbåtar. Varför jag tittade på en yamarin 76 DC var för att det fanns 4 sovplatser inne. Några andra tips på DC båtar? Mina önskemål : - Kunna sova bra 3 vuxna ( 1 separat koj för den 3:e ) - gå bra i sjön ( v format skrov) - marsch fart 22-30 - förbrukning Max 1,5 l distansen - budget 300-500
  10. Vad är dina andra båttips modeller för mig ?
  11. Ingemar , lämna ny e post. Verkar som de är fel person jag kommet till
  12. Tackar för tipsen! Jag har för avsikt att lägga ca 400-500 tusen. Kan tänka mig att falcon är bättre semesterbåt, samtidigt som man har enkelheten med upptagning/vinterförvaring, snabba turer ( är ju helger ibland:)). Några frågor angående falcon, hittat en med en AD41p, är den för klen? är en 6:a iaf med bra vrid. Jag fick känlsan av att det var väldigt trångt i motorrummet med en större diesel, hur går det med service, byte av impeller etc fram på motorn? går det att hantera.... Nån Årsmodell av falcon som är att föredra framför någon annan? Bra med maringuiden!
  13. antos_74

    Båtval

    Hej! Vi är ute efter en famijeracer som vi kan vara ute med ca 2-3 veckor på semestern. Kollat mest på Yamarin 76 men även cabinbåten Bella Falcon. Svårt att veta vad som blir bäst, 1 barn har vi. Skriv om ni har erfarenhet av dessa båtar eller tips, svagheter, sjöegenskaper etc.
  14. Hej kollar just nu på en portofino 31, vad tycker du om den båten , för och nackdelar? förbrukning? etc
×
×
  • Skapa nytt...