Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

PatricKall

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om PatricKall

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

909 profilvisningar
  1. Ja varför inte med rätt dimensioner och utformning skulle den kanske smälta in i båten. Bra tips!
  2. Tyska är nog bara att glömma. Taket på akteruffen är nog mer intressant isf. Visst blir det högt även där men som ett alt kan det vara värt ett försök. Tar och mäter lite. Fick höra från annat håll att risken att bommen går av vid ändring ökar, men det tror jag inte på riktigt i det här läget. Jag har redan så att jag plockar bort skotet och kan fästa det på akterstaget samt att det går att fästa på sidan av båten.
  3. Ser ut som på bilden. Jag seglar ensam och jag tycker det blir tungjobbat + att det är ivägen ibland när man ska förflytta sig. Lösningen behöver ju självklart inte vara permanent utan kan ju vara ett alt. Visst Goop hade väl en tanke med placeringen så kanske dumt att ändra.
  4. Är ägare till en Targa 96 där storskotet är placerat mitt på rattpedistalen. Är det någon som vet vart man kan flytta skotet? Tanken hos mig är nått i stil med Najad 34, där den sitter i sittloftet akterut på skena. Ps skulle vara kul att komma kontakt med andra Targa ägare för ev förbättringar Ds. Med vänlig hälsning, Patric
  5. Tack för tipset, det borde ju funka, för de 100 kg jag förflyttar påverkar väl inte båten i sidled. Bra idé. Kollar säckar i båthandeln.
  6. Hallå! Jag behöver tips ang en nyistallation av vattentanken för pentryt. Orginal ligget en tank under golvet i där pentrydelen är påbyggt på. Detta innebär att det inte går att få loss den såvida man inte river pentryt nästa gång den behöver bytas. Någon som gjort någon smart lösning? Min båt är helt utriven inför en totalrenovering. Så finns det fler bra ideér och lösningar till det bättre lyssnar jag gärna på dom // Tack på förhand Patric
×
×
  • Skapa nytt...