Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Kenza

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Kenza

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kenza

    Mantågsfötter

    Ska montera en gring på mitt mantåg och behöver köpa 4 st nya mantågsfötter. Är det någon som vet var man kan få tag i dessa. Har letat och letat men hittar inga liknande. /Kenneth
  2. Byte till en Vetus M3 28 förra säsongen och behöll drevet men fick byta propeller, Behöver inte varava så mycket mer än 2200 för att hålla 6 knop som med gamla motorn.
  3. Kenza

    Motorbyte

    Jag funderar på att byta min gamla md11 till en ny vetus eller sole till våren och undrar om någon har tipps på en bra firma som gör motorbytet i Stockholmsområdet. Båten ligger på svinninge marina i Åkersberga.
  4. Kenza

    Motorbyte

    Jag tänkte byta motor i min winga till våren och undrar om det är någon som kan rekommendera en bra firma som gör motorbytet. Har funderat på sole eller vetus som alternativ till min md11c
  5. Hej Jag har en winga 78 med det gamla kapellet som läcker i hörnorna som på alla andra wingor och tänker nu byta ut det mot ett fast tak i plast med lucka. Frågan är bara vilken typ av plast man ska använda, vanligt plexiglas spricker lätt då man borrar och sågar i den tydligen. Bör vara minst 5 mm tjock och gärna tonad. Är den nån som är bra på vilket material jag ska använda i taket. Med vänlig hälsning, Kenneth
  6. Foliering...det ser ut som en bra ide.tack väldigt för tipset
  7. Hej Jag har n winga 78 som har en ganska bred svar rand under reling och äver en uppe på däck, skulle vilja göra nått åt det men vågar inte måla med pensel. Har funderat på maska och spray med billackfärg eller om det går att hitta nån bra plastfilm att täcka över med, är det nån som har några tips är jag tacksam
  8. Jag har inte på landströmmen och motorn samtidigt, men skulle det skapa problem?
  9. Kenza

    Md11 generator

    Jag har en gammal md11 som börjar bete sig konstigt.efter att jag installerat landström så lyser amplampan när man går på tomgång,ska det vara så när batterierna är fulladdade? Jag har tre st 75 amp för försörning och ett 75 amp för start.kan det vara så att när batterierna är fulladdade av landström så laddar den inte på tomgång ( 700 ) varv, kan man byta till större generator utan att byta alla kablar?
  10. Är det nån som vet vart man kan hitta reservdelar till dessa gamla hl2011 värmare?
  11. Jag har samma problem, min pump den knackar, ( tickar )är det normalt? Har fått igång värmaren nån gång och då kommer det vit rök men den här säsongen vill den inte allt, kan det vara glödstiftet som är slut och var kan man köpa dessa. Tacksam för alla synpunkter.
  12. Är det nån som kan förklara hur man gör rent denna fotocell och hur den ser ut som man vet vad man ska leta efter, har samma problem med min men den borde gå att få igång...tacksam för alla svar.
  13. har letat på forumet men inte hittat några, har du nån länk
  14. Håller på att sälja min lilla dc nu och får ett flertal sms på engelska som vill köpa båten, Känns skumt och jag har inte kontaktat dem tillbaka, är det nån som känner igen detta och kan berätta vad dom är ute efter.
  15. Tack för tipsen, ska prova med att försöka ojla upp den om det blir bättre.
×
×
  • Skapa nytt...