Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

ribo500

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om ribo500

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. ribo500

    Folkbåt 547

    Vet någon var Folkbåt nr 547 finns ? Var blå på 80-talet ...
  2. Antar det ... tack ! Kan inte heller hitta det nånstans. Då blir det inget köp av den båten .... han får nog förklara sig lite bättre .
  3. Någon sa att det satt en D4 med 130 hästkrafter i hans båt, hittar inte att det ska finnas .... Nån som vet ? Annars är väl D4 en ok motor ?
  4. Vi är ev intresserade av en Aquador 23, och det är nästan bara D3:or i dom .... iallafall i många av dom.
  5. ribo500

    Nidelv 25

    Någon som har Nidelv 25 ? Hur är den ? Lockande med gång i alla farter, men synd att utseendet känns "gammalt" ... Synpunkter ?
  6. ribo500

    Motor D3

    Man ska tydligen akta sig för båtar med D3 ... är det allas mening ?
  7. Kan tillägga att vi hade en Nimbus 320, kanonbåt, men vill nåt mindre eftersom vi inte är ute lika mycke längre, blir bara några helger och nån vecka eller två norrut på Bohuskusten.
  8. Tack snälla för alla inlägg .... har läst och begrundat ! Nu är man ju lite estet, och så ska det ju gärna se lite fräckt o modernt ut ... kräsen var ordet ! Därav tveksam till snipa, även om den ju går tryggt o Kanske föör lugnt, vi brukar köra Bohuskusten upp o ner och då får det ju gärna gå undan lite ibland... fast helst inte 17-18 knop som det blir med drev ...9-10 knop känns lagom ... Ska kolla igen på era svar, tack !!
  9. Hej, letar en motorbåt, 23-25 fot med rak axel men vill inte ha en snipa. Det finns ju inga ??? Alla i den storleken är med drev och gör en j-a fart när den planat, vill inte åka så fort .. Vet ni nån modell man kan gå i alla hastigheter med ... ?
  10. Jättetack, tror jag provar stearin då! Spray kan ju fälla av sig lite vid sidan ...fula fläckar. Annars får man väl höra med leverantören, ja.......om det inte skulle bli bra. Blir att traska ner med ett ljus imorn!
  11. Har köpt nytt kapell till vår Nimbus, men dragkedjan är sååå kärv, det känns som om den skall gå sönder. Kan stearin på den funka? Vill inte spraya silikon......
  12. ribo500

    Folkbåt 547

    Vet någon var min gamla blåmålade Folkbåt nr 547 finns idag? Troligen Västkusten?
  13. ribo500

    Folkbåt 547

    Vet någon var Folkbåt nr 547 finns idag? Blåmålad, troligen teakdäck. Troligen Västkusten?
  14. ribo500

    Folkbåt nr 547

    Ägde en gången båt.....en Folkbåt nr 547. Är lite nyfiken på var den kan befinna sig idag. Spårvagnsblå, dvs Göteborgsblå, vi hade vitt däck, men tror att det är lagt ett teakdäck sen. Beställd av Thorde´ n i Uddevalla, byggd i Svineviken på Orust. Då, 70-80-talet, låg den i Stenungsund. Kanske någon vet?
  15. Vi är 3 båtar som ska gå kanalen efter midsommar, men en fråga: Kan du proviantera nånstans på vägen? Tycker det verkar som om mataffärer är obefintliga i stort sett, mellan Ed och Köpmannebro. Det tar ju ändå några dagar, hade varit käckt att kunna handla....
×
×
  • Skapa nytt...