Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Foggy

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    41
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Foggy

  • Placering
    Fänrik
  1. Hej! Tycker det ser ut som lanternor från Hella,är vanlig på nordiska 70tals båtar. Tror inte dem finns att köpa längre men du kan kanske prova att polera plasten med rubbing eller autosol,brukar funka på gamla blekta baklyktor på bilar.Mvh Foggy. Din syn verkar vara lite "foggy"? Om du kollar länken så kanske du ser att det är samma lanternor, men det kanske är för mycket begärt? Sorry. klickade faktiskt på länken men missade att dem visade flera modeller,såg bara den första som kom upp! Får nog gå till optikern imorgon.
  2. Hej! Tycker det ser ut som lanternor från Hella,är vanlig på nordiska 70tals båtar. Tror inte dem finns att köpa längre men du kan kanske prova att polera plasten med rubbing eller autosol,brukar funka på gamla blekta baklyktor på bilar.Mvh Foggy.
  3. Okej! Då får jag hoppas på det.
  4. Hej på er! Är någon som vet vart man kan köpa dekaler till ett vp 290 sp drev?
  5. Tjena! Coronado Ambassadör 29 tror jag har det mesta du vill ha förutom att den går lite fortare och saknar öppning till badbryggan,rejäl svenskbyggd ganska ovanlig men det ligger en just nu på Blocket.se Ha en trevlig kväll/Foggy.
  6. Foggy

    Filmtips

    Hej på er i värmen,tänkte bara tipsa om en film som nyss blivit upplagd i Svt´s öppet arkiv som heter" Kamrer Gunnarsson i skärgården"en del fina gamla båtar och mycket skärgård Mycket nöje Foggy.
  7. Mattan gick bara ut ett par centimeter upp på kanterna,"pricken" är nog bara missfärgning frå det ruttna trät,vid dem oranga ringarna har ett gammalt motorfäste suttit,Det var ett bra tips att plasta kanten på det friska och använda gropen som ett pumphål! Foggy.
  8. Hittade en bild till,jag har alltså kapat den vid skottet framför motorbalken där trät var friskt.Foggy.
  9. Hej! Båten heter Windy 24 HC och är en plastbåt från -77,plywooden är troligtvis inplastad efter dem har gjutit skrovet,det kanske är så enkelt som att det bara är till för utfyllnad/utjämning!Foggy.
  10. Här har jag kapat loss en bit i aktern som var fuktskadad,plywooden går alltså hela vägen vägen fram till ruffen och är inplastad under 2 lager matta,det kanske är så att det är nån form av förstyvning Mvh Foggy.
  11. Ok! Ska se om jag kan knäppa några bilder i helgen.
  12. Hej på er!Jag håller på och renoverar en gammal Windy 24,Längs med hela kölsvinet är det en inplastad plywoodremsa ca 20 cm bred och går från för till akter,någon som vet vad den fyller för funktion?
  13. Om jag ska montera skorstenen i aktern och värmaren vid förarplatsen så blir det ca 2,5 meter avgaslang! Någon som vet hur lång avgaslang man kan ha?
  14. Jag var också inne på att bygga en skiljevägg i motorummet,men tycker att det stjäl för mycket utrymme,jo jag har idag skortstenen på skarndäck men har tänkt att köpa en för montering i skrovet om jag kan montera värmaren där jag planerat,då kommer avgaserna ut ca 25-30cm framför/ nedanför tanklocket,tycker det känns väldigt nära men det kanske inte är någon fara. ps.tack för tipset om värmeskölden. Mvh Foggy!
×
×
  • Skapa nytt...