Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

kjellgm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om kjellgm

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag har haft en Misil och samma problem. Jag har för mig att nyckeln till nedgångsluckan var av mässing och av en enkel modell, som låsaffärer har på lager. De finns i två (eller kanske tre) varianter. Köp dem på öppet köp och pröva! Lycka till!
  2. Fendrar tar mycket plats i stuvutrymmena, fenderhållare på akterpulpiten är suveränt; de är snabbt åtkomliga och det är bara att ploppa ner dem efter användning. Jag undersökte marknadens olika modeller och fann att Biltemas är bäst (och billigast), de är lätta att montera, är stadiga och har inga vassa skruvar eller muttrar.
  3. Tack igen Mackey och Rollen! Det kan gå med en Betamotor men jag är osäker på om inte 224 cm på motorns bb-sida är för brett för min motorhuv. Monterade du din Beta 25 själv, Mackey?
  4. Tack Mackey för kloka synpunkter och måttskissen på MD11:an! Jag har förstås jämfört med måtten på de andra motorerna och de är alla tyvärr bredare, och dessutom högt upp på motorerna där motorhuven smalnar av. . . Jag vill inte chansa på att en motor får plats för att sedan konstatera att utrymmet inte räcker. Det hänger på centimetrar. Har någon gjort ett byte till någon av dessa motorer i en Forgus 31?
  5. Jag överväger motorbyte i min Forgus 31. Under motorhuven sitter en MD11 och jag skulle vilja byta till en VP D1-30 eller en D1-20, eller en trecylindrig Yanmar eller en Vetus. Det är svårt att exakt mäta om någon av dessa motorer får plats utan att bygga om motorhuven. Finns det någon som vet? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...