Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

-Flashen-

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om -Flashen-

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Min TAMD41P går det ej att ta isär insatsen på värmeväxlaren. Skulle vilja få rent den i kanaler. Någon som har tips på ev medel/syrablandning som ej är skadligt för alu/koppar och lödningar att slå i växlaren och få rent. Eller tips på firmor som håller på med sånt i Stockholmsområdet. MVH Jocke
  2. Någon här på forumet som har en Nimbus 310 coupe? Har en från -97 ja tänkt montera ankarspel på. Letar efter en förhöjningsbox till ankarlådan bak. Hur har ni löst det? Och vilken modell på ankarspel har ni valt? Med vänlig hälsning Jocke
  3. *bump* Sista meningen i frågan ovan ska självklart vara att problemet inte är borta.
  4. Har läst på flertal ställen att Volvo Penta 40-motorerna är kända för varmgång/koka. Men aldrig fått något bra svar på vart den svaga punkten ligger. Någon som har erfarenhet kring detta? Har själv problem med en som problemet helt är borta på.
  5. Hur skulle ni enklast backspola sjövattenssystemet på en volvo penta aqd40a motor?
  6. -Flashen-

    AQD40A kokar

    Har problem med en Aqd40a som kokar vid full gas. De som är gjort senaste åren är. Ny turbo och avgaskrök. Värmeväxlaren rengjord i vintras. Impeller bytt. Vattenslang utsida sköld bytt för inkommande vatten. Kylsystemet luftat. Remmar kontrollerade och spända. Inget smuts i sjövattenfilter. Tips på nästa åtgärd?
  7. http://www.taylormarine.com/ Pröva med dom. Var i kontakt med de företaget när jag behövde nya glaslister till rutorna på min Sea Ray från -89. Tydligen dom som tillverkade/tillverkar rutramarna till sea ray. Kan ju vara samma till wellcraft.
  8. Skicka iväg ett mail till www.taylormadeproducts.com i USA Är dom som tillverkat rutorn på iaf sent 80-tal sea ray bla. Har själv en 220 OV -89 som jag till slut fick reda på att de var dom, då jag behövde glaslisten runt rutorna, och de är bara dom som har det. Hade rätt list hemma på nån vecka. Här har du deras mail. customercare@taylormadeproducts.com
  9. Någon som vet vilka i sverige som för reservdelar till Nissan 90 hk? Är ute efter en powertrim motor
  10. Någon som vet vilka i sverige som för reservdelar till Nissan 90 hk? Är ute efter en powertrim motor
  11. Hallå!! Någon som vet vart man hittar såna tampkapare som finns på alla båt tillbehörs butiker som går på el och kapar och smälter tampen samtidigt i ändan som blir kapad?
  12. Lyfter även denna tråd för att höra om du hitta felet? Liknade ljud i min maskin.
  13. Lyfter tråden för att kolla om du hitta felet? Har liknande ljud i min snurra..
  14. Väntar på min powertrim motor som jag beställt till min Yamaha 50 -93 Men hur fyller man på olja i den? Rinner ju ut lite när man lyfte bort gamla motorn. Behövs systemet luftas?
×
×
  • Skapa nytt...