Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

linusviper

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om linusviper

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tjenare... Har ett problem som jag hoppas att jag kan få lite hjälp med. Det är så att jag har en AQ 130 (VP B20) som verkar bli för varm. Den blev väl 90-100 grader fram vid givaren men så kollade jag även med en IR värmeavläsare som visade ungefär samma men den visade att motorn var ännu varmare i bakkant. Jag tog bort termostaten som för övrigt är ny och körde utan och då blev den 60-70 grader i framkant men varmare i bakkant ca 90 grader. Kyllimpa och oljekylare blir inte varma. Nån som vet vad det kan vara för fel? Tacksam för svar!!
  2. Har tagit dän termostaten och kört och då håller sig motorn på ca 50 grader Har fått höra att den ska ligga på ca 60 grader. Hur stor betydelse har det?
  3. Tja! Jag har en smuggler med en volvopenta b20 som blir alldeles för varm. Har precis köpt motorn i tron om att det bara skulle vara att sätta i o köra, men icke.. Har kollat att impellern pumpar som den ska o det verkar den göra, det kom i alla fall en vattenstråle som var en slang full. Förra ägaren sa att han hade bytt termostat. Finns det nåt bra sätt att kolla vart felet ligger. Tacksam för all hjälp...
×
×
  • Skapa nytt...