Jump to content
Monday 22 July 2024

Kuttersmycket1

Medlemmar
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kuttersmycket1

 • Rank
  Kadett
 1. Vilken underbar vinter det har varit, med is och snö. Det har blivit en och annan mil med långfärdskrillorna och med längdskidorna. De senaste veckorna har jag dock vankat av och an längs strandkanten och rastlöst spejjat ut över Mjörn. Muttrande: - Ska inte ishelvetet försvinna snart? Å jo, nu i helgen hände det grejjer. Isen tappade sitt fäste och än en gång såg jag vattnet. Mitt älskade vatten!! Vad underbart! Några veckor till och det är det tillsammans med sambon dags för sjösättning av båten! Undrar vem som längtar mest han eller jag? Jag tror att den här sommaren kommer att bli någonting alldeles särskilt bra. För med sol, öppna vatten och kärlek kommer man väldigt långt...!
 2. Är det ngn som har tips på vart man kan få tag på info om olika båtmodeller - bedömt av fackmän?
 3. Tack för inlägget Jo det är nog som du säger att motorkapaciteten spelar roll vid vattensporter. Har därför blivit rek en 90hk. Har du hört ngt om att HR skulle ha dålig plastkvalitet?? Har hört en del röster om att den skulle vara sämre än t.ex. Ryd...?
 4. Vad är den största fördelen med Ryd jmf med HR tycker du?
 5. Hallå! Är på jakt efter en ny båt - en styrpulpet. Har varit hos en mängd olika återförsäljare som samtliga förespråkar just sitt båtmärke... Är det ngn av er som har info o erfarenheter av HR? Är det prisvärt med följande för 200 000?! - HR510 med 90 hk (fyrtakt) - 2010 - färgplotter o gps - kärra (max 30km/h) - samt standardutrustning så som fast tank, vattenskidbåge, teaklaminat osv. Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...