Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Fourwinns-204

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fourwinns-204

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. har kollat kompet och det visar sig att det var noll i komp i ettans cylinder. Så troligtvis är det topplockspackningen, om inte annat ventilerna. Ska sätta igång att riva motorn snart så visar det sig. Men tack för alla råd!
  2. Tack för en massa bra tips! Gjorde rent i förgasaren samt bränslefilter i dag plus att jag slängde i k-sprit. Men tyvärr så tror jag att den inte går på alla cylindrar. Ska kolla stiften och så nästa gång jag är vid båten. Någon som har nån aning om vad som gäller med garanti när man har renoverat en motor? Tänkte om det är något med kolvarna eller så. Motorn har ju på sin höjd gått 15 timmar. Inte ens det tror jag. Alla kolvar skall vara utbytta plus att motorn är ju totalrenoverad. Gjorde detta innan förr förra vintern.
  3. Det kom garanterat inte in vatten i tanken när jag tankade. Men bra förslag! Ska ta loss förgasaren och gå igenom den. Det var rätt mycket fukt kring flammskyddet så det kan ju vara en anledning. Tack för tips!
  4. Någon som möjligt kan ha någon aning om vad som hänt med min motor? Tog båten till en sjömack och tankade och skulle ta en liten tur efter det. Efter ca 20 min så hör jag att motorn typ börjar att blöddra då jag drar ner på fart. Stängde av motorn snabbt och startade sen upp den igen. Nu både låter och går den som skit. Var tvungen att puttra tillbaks till hamnen men tog det försiktigt. typ som att den inte skulle gå på alla cylindrar. Har haft lite strul med att den har surat ner sig förra året. Kan det vara så att förgasaren jävlas eller är det nått elfel? Eller håller fanskapet på att rasa? Kolvar är helt nya sen förra året, samt lager och renoverade toppar. Någon som haft liknande problem med en lösning? Skulle även uppskatta tips på en duktig mekaniker i Sthlm. Båten ligger vid Kungsholmen. Super tacksam för svar!!
  5. Om inte annat så kan jag köpa sötvattenkylningen av dig
  6. Det enda som står på förpackningen är att den är gjord för 12 V. Ingen mer info än så tyvärr..
  7. Hej! Jag köpte en blå LED belysning från xenonkungen.com Just den belysning som jag köpte verkar vara riktigt bra när det kommer till det marina då belysningen ligger inkapslad i en transparent gummi list. Var ju tvungen att koppla ihop och testa belysningen och den verkar bra! Ser nu fram emot att få koppla in den i båten !
  8. Ligger en del annonser ute på blocket på kapell firmor nu där dom kör rabatterade priser. Kan vara värt att titta på iaf. Skriv ett mail och kolla om du kan få nån priside där. Mvh Pontus
  9. Tack för bra tips! Har bara kollat efter glapp men inte mycket mer än så. Får ta tag i det så fort snön börjar att tina. Skönt att veta vart man kan börja felsöka iaf. Tusen tack!
  10. Hej! Undrar om någon har koll på vad det skulle kunna vara om Tempmätaren bara fungerar ibland? Den fungerade hela sommaren tills strax före som jag skulle ta upp båten. Det hände ingenting när jag startade båten (stängde av och startade flera ggr) sen helt plötsligt så kunde den fungera igen.. Och så har det varit lite fram och tillbaks. Några idéer`? Mvh Pontus
×
×
  • Skapa nytt...